Ordinace v růžové zahradě 2 (198) - Zůstaneš?

01.06.2010 | Seriály

Vladimír s Pavlou se všemi silami snaží zatajit před Matějem, že jeho biologický otec Povýšil leží v nemocnici. Bojí se, že opět strhne Matěje na dno.

Dalibor bojuje s depresemi. Petr Hanák mu poradí, aby chodil běhat. Nevypadá to ale, že by se z Dalibora stal ve zralém věku sportovec. Další záchrannou akci představuje návštěva kolegy z Prahy – Pavla Getze. Ani ta však nezabere. Možná Dalibora nastartuje vztah, respektive jeho zárodek: s Monikou jsou si blízcí, líbají se. Dál se však zatím nedostanou.

Zdena nemá pro Tadeáše hlídání a hejtman Kárský se kvůli tomu po ní opět vozí. Marta je v Praze, a tak si Zdena musí vzít krátkou dovolenou. Nečekaně se vrací Kristýna. Zůstane?

Mezitím v nemocnici řeší citelný nedostatek personálu. Snaží se všichni – sestřičky i doktoři. Hlavním tahounem je ovšem Monika coby zastupující primářka. Pracuje do roztrhání a k ruce jí je Oskar.

Čestmír dál radí mladičkému opatrnému milenci Konrádovi a Magda si ho za to dobírá.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat