Ordinace v růžové zahradě 2 (202) - Bije pro tebe

17.06.2010 | Seriály

Vladimír žádá Pavlu o ruku! Kristýna utíká od Tadeáše a Zdena chce praštit s ředitelováním.

Kristýna se Zdeně svěří, že v noci odjíždí za Johanem do Hamburku. Zdena jí slíbí, že se o Tadeáše postará, než Týna zařídí vše potřebné pro jeho příjezd. Jenže se ukazuje, že se Tadeáše tak lehce vzdát nehodlá. V hlavě se jí rodí plán a prvním krokem je její rezignace na post ředitelky. Dokonce se nestydí zatajit před Martou část informací, a postavit tak Kristýnu do horšího světla. Dalibor kvůli úsporným opatřením nepošle na rentgen pacientku Kovandovou, nic totiž nenasvědčuje tomu, že by se kost nehojila dobře.

Druhý den je však nutná reoperace a manžel pacientky lékaře obviní ze zanedbání péče. Později se však Kovandová přizná, že si opětovné zlomení kosti způsobila sama, a Daliborovi se s manželem omluví. Toho to posílí v přesvědčení, že se jako lékař rozhoduje správně, a kývne na Moničino naléhání, aby se vrátil napozici primáře. Marek a Matěj organizují svatbu Pavly a Vladimíra za jejich zády. Potom, co před nimi Pavla mluví o své averzi k výškám a vzpomíná na smrt Honzy Hakena, kluci plán vzdávají. Vladimír se přesto o akci dozvídá, aniž by věděl, za jakých okolností by se měli vzít. Bere nápad kluků jako impuls a žádá Pavlu o ruku. Ta souhlasí. Lukáš se dozví o Kristýnině odjezdu a dává najevo nesouhlas. Pohádají se, nevypadá to však, že by Kristýna chtěla svůj plán měnit.

Ordinace v růžové zahradě II (202) - Bije pro tebe ve čtvrtek 17. června 2010 od 20:00 na Nově.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

195 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat