Ordinace v růžové zahradě 2 (204) - Kominíci nosí štěstí

24.06.2010 | Seriály

Pavla s Vladimírem chtěli mít klidnou svatbu, místo toho... Nic originálnějšího už Kamenice dlouho nezažila.

Nemocnici vládne strach. Nový ředitel rozdává výpovědi, jednu si odnáší i Oskar Všetečka. Eduard ředitele obviní, že nechce nemocnici zachránit, ale zlikvidovat. Běla se za manžela omluví a Viktor Hofman toho využije, aby jí znovu naznačil, že se mu líbí. Běla není vůči jeho galantnímu chování imunní. Dalibor má soud kvůli havárii. Vše už se zdá být na dobré cestě, jenže výpověď Lenky Šamberové je rána pod pás. Manipuluje skutečností, ale soud jí uvěří a jednání odročí. S Daliborem to vypadá bledě.

MUDr. Ota Kovář, otec Míši, se vrací z výkonu trestu dřív. Zaskočí to sice Moniku i Dalibora, ale jeho malá dcerka je šťastná. Ota ovšem není žádný kliďas – jak zareaguje, když najde svou ženu s dávným přítelem? Naopak příjemné překvapení čeká kominíka Staňka. Spadl z deseti metrů, ale nic se mu nestalo. Že kominíci nosí štěstí, na to spoléhá i Pavla, která se nakonec rozhodne kvůli Markovi a Matějovi šílenou svatbu na katapultu podstoupit.

Ordinace v růžové zahradě II (204) - Kominíci nosí štěstí ve čtvrtek 24. června 2010 od 20:00 na Nově

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat