Sexuální fantazie: O čem sníme nejčastěji?

Možná o nich nemluvíme, ale každá z nás se jimi čas od času nechá unést – sexuální fantazie. O čem vlastně sníme nejčastěji?

Sexuální fantazie nutně nemusí souviset s naší sexuální orientací, ani obvykle nesignalizují, že jsme se sexuálním životem, který právě vedeme, nespokojené. Snění je zkrátka snění – nepotřebuje vysvětlovat a není na něm nic špatného.
Podle průzkumů se naše fantazie ubírá především těmito směry:

1.    Milování s mladším mužem (například kamarádem syna), s mužem z nižší sociální vrstvy nebo jiného etnika. Takové fantazie jsou častou doménou především starších žen.

2.    Mladé dívky naopak snívají o milování s výrazně starším partnerem, který je „zaučí“.

3.    Rychlý sex s naprostým cizincem (často ještě na veřejných místech, jako je vlak, kino nebo tmavá zapadlá ulička).

4.    Vynucený sex, jakési znásilnění – slovo „jakési“ je důležité, málokterá žena (spíše žádná) touží po vynuceném sexu, který je plný násilí, bolesti a obav o vlastní život.

5.    Sex s jinou ženou. Taková fantazie vůbec nijak nesouvisí s vaší sexuální orientací.


Žárlíte na svého partnera zbytečně? V kartách najdeme odpověď! Volejte kartářku Elenu

6.    Milování s mužem, který se o nás sice v nějakém smyslu stará, ale náš vztah je jinak neosobní, například s lékařem, knězem či nadřízeným.

7.    Romantické představy typu opuštěná pláž, rozkvetlá louka, přepychově zařízená ložnice a v nich náš vytoužený milenec.

Co je dobré vědět o sexuálních fantaziích?

Nejskvělejší věc na našich fantaziích je, že patří jen nám. Není třeba se za ně stydět nebo z nich být rozpačitá, nedopouštíte se žádného zločinu, i když sníte o něčem, co převedeno do praxe, by zločinem bylo. Zkrátka snění není realita, a proto se můžete ve své mysli opravdu odvázat.
Sexuální představy není dobré potlačovat či „cenzurovat“ – naopak, hezky si je užívejte, je to vaše právo. A rozhodně mohou být zpestřením života…
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat