Dlouhý sex až jindy. Právě teď se milujte rychle a zběsile!

Přichází jedna z posledních možností, jak zažít dráždivý pocit nebezpečí. Spontánní sex venku uzavírá letní milostnou sezónu a patří k povinnostem páru! Co všechno musíte vědět, než si se zářijovými slunečními paprsky zařádíte?

Počasí, za které by se nemuseli stydět ani v Africe, je podle všeho za námi. Tropické teploty už prý nepřijdou. Meteorologové tvrdí, že v září bude okolo 21 °C, což se jeví jako ideální podmínky pro rychlovku někde u cesty nebo u lesa, ve stanu, v opuštěné kůlně, ve stáji, v polích či na vlastní zahradě. Ptáte se proč? Hloupá otázka…

Pro ty, kdo ještě nezkusili

Spontánní sex je často spojen s nebezpečím odhalení při činu. Toto riziko dokáže vrcholně vzrušovat. Stejně jako pocit darebáctví, kvůli kterému se rychlovky provozují. (Dostavují se vzpomínky z dětství, kdy lidé ještě žili se svými rodiči a sex před nimi tajili.)

Oproti „klasickému“ sexu, který se obvykle prodlužuje, se rychlovka odlišuje tím, že jeden z partnerů je částečně oblečen, což přináší nové pocity. Tak na co ještě čekáte? Na zimu snad? Ještě využijte příjemných teplot „tak akorát“ a připište si na svoje konto nějakou extra historku!

Na souši i na vodě

„Minulý rok jsme si s přítelem vyrazili na jednu přehradu a půjčili si loďku. Netrvalo dlouho a naprosto neplánovaně jsme oba dostali chuť na sex,“ vypráví šestadvacetiletá Linda, která na zážitek moc ráda vzpomíná.

„Bylo to naprosto fantastické a ani jeden z nás neřešil, jestli se někdo dívá nebo ne. Navíc pak jsem se svlékla a skočila do vody. Parádní zážitek,“ pochvaluje si nápad čtenářka, která, ke svému překvapení, měla i orgasmus. To ale není nic neobvyklého…

Vytváření vzpomínek „na horší časy“

Známý britský sexuolog a psycholog Glenn Wilson tvrdí, že některé ženy mají během soulože skutečný orgasmus jen a jen tehdy, proběhne-li sexuální styk nenadále a nemají-li na něj žádný vliv.

Proto rychlovku vřele doporučuje a podotýká, že lidem obecně tento druh soulože zůstává v paměti. Často se k němu ve svých představách vracejí a stává se součástí jejich fantazijního života. Divíte se? Jestli ano, pravděpodobně máte málo zkušeností s tímto naléhavým sexem. Jak se to dá napravit?

7 tipů pro zběsilou soulož

*    Je to sex bez přípravy, takže se oprostěte od představy vymydlených těl a neřešte pot ani další jiné tělesné tekutiny. Prostě je to lidské a normální.

*    Co si na sobě můžete ponechat, nesundávejte. Toho si dost užijete doma v ložnici.

*    Nedělejte si obavy o zvlhčení svého klína. Některé ženy se právě rychlým sexem vzruší ze všeho nejvíc a tak, že jim klín okamžitě zvlhne.

*    Neomezujte se na prostranství, ve kterém není ani živáčka. Partnera si k rychlovce můžete „půjčit“ i v situacích, kdy je okolo hodně lidí. Vyveďte ho z večírku a zamiřte za odlehlý roh domu nebo do auta… A nemají náhodou hostitelé na zahradě houpačku? Na ty nedá dopustit hlavně americká spisovatelka erotické literatury Linda Sonntag, protože při poletování ve vzduchu si můžete vyzkoušet nejrůznější úhly a milostné pohyby. I těch pár vteřin stojí za to…

*    Zázračného pocitu neobvyklosti můžete dosáhnout i uspořádáním pikniku v přírodě. Jedná se sice o předem plánovanou akci, ale dokud meze ještě nejsou studené, musí se toho využít.

*    Příležitost pro uzavření letní milostné sezóny nabízí i grilování. „Někde jsem četla, že vtírání olivového nebo kteréhokoli běžného oleje do pokožky je vzrušující,“ svěřuje se Petra, která to jen tak z legrace zkusila v době, kdy s manželem měli na grilu dvě flákoty masa. „On byl v tílku, já v plavkách. Pomazali jsme se a mne to nějak nakoplo nebo co. Odhrnula jsem si spodní díl a opřela se o dům. Manžel do mě vstoupil zezadu a za minutu už jsme způsobně seděli u stolu. Jestli se sousedi dívali? Tak to nevím,“ směje se.

A co vy? Už máte letošní outdoor rychlovku za sebou, nebo na ni teprve čekáte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat