Musíte mít sex každý den, abyste byli šťastní?!

Ztratili současní milenci smysl pro dobrodružství? Vytrácí se z mužů i žen pohlavní pud i zájem? Některá fakta rozsáhlého průzkumu se zdají být neuvěřitelná! Víte třeba, co je dneska v ložnicích to nejdůležitější?

Výzkumy jsou od toho, aby se jim člověk vysmál. Nebo aby se nad nimi aspoň trochu zamyslel a poučil se z chyb, které udělali, dělají nebo budou dělat ostatní. Mezi takové ankety patří rozsáhlý průzkum společnosti Durex, která vyzpovídala 26 000 lidí ve věku 16 let a víc. A rozhodně to nebyli jenom Amíci, u kterých se to leckdy prapodivnými výzkumy jenom hemží. V tomto případě je to něco jiného.

Respondenti pochází z 26 zemí, takže pestrost států se popřít rozhodně nedá. A co bylo účelem ankety? Sexuální spokojenost. Co myslíte, je to s ní v současnosti čím dál horší?

„Kulhavý syndrom“ současnosti

60 % lidí tvrdí, že sex je zábavný, příjemný a patří k důležitým součástem života. Ale pozor, pouze 44 % osob přiznává, že jim v rámci sexuálního života nic nechybí.

Navíc, podle statistik odborníků zaměřených na lidskou sexualitu vyplývá, že chuť na milování se vytrácí s věkem, a to zvlášť u mužů, kteří často trpí dysfunkcemi způsobenými například životem ve stresu v kombinaci s příšernou životosprávnou a minimem fyzického pohybu. Svoje udělá i délka vztahu. Údajně zhruba po třech letech vztahu dochází k většímu útlumu…

Proč to není jako v pohádce?

Však taky teorie českého sexuologa Petra Weisse jasně hovoří o tom, že udržet v dnešní době v posteli i partnerství jiskru, není nic jednoduchého. Dřív se lidé dožívali asi tak pětačtyřiceti let, takže průměrné manželství netrvalo déle než 25 let. Jenže dnes?

Prožít klidně i 60 let s jedním „milencem“ je opravdu záhul! Obecně tedy platí, že pro dobrý sex je nutné být v dobré duševní a fyzické kondici. A orgasmus? Ten se řeší vždycky, samozřejmě….

Kdo potřebuje top výbuchy?

Vyvrcholení patří ke klíčovým atributům intimní spokojenosti. 48 % dotázaných uvádí, že orgasmus je jejich obvyklým chlebem, ovšem muži jsou na tom lépe. „Svého“ dosahují dvakrát častěji a pravidelněji než ženy. A co dál přispívá k sexuálnímu štěstí? Předehra.

Ač se to možná nezdá (vždyť příležitostné rychlovky jsou taky fajn), lidé si stále ještě v téhle hektické době potrpí na pozvolné mazlení. Tento faktor je důležitý obzvlášť pro ženy a muže od 20 do 34 let!

Zároveň se všichni shodují, že aby se jednalo o uspokojivý milostný život, nesmí v něm být místo pro sexuální dysfunkce. Naopak vzrušujících podnětů, pocit blízkosti k partnerovi a zkušeností není nikdy dost.

V překladu to znamená, že není potřeba souložit každý den, ale když už si milenci na sebe najdou čas, tak právě tahle doba by měla být kvalitně využitá. (53 % dotázaných vidí přínos v zavedení experimentování typu hraní rolí, masáž, sexuální fantazie nebo otroctví.) Souhlasíte? Tak se to se vám asi bude líbit i další názor „lidu“.

Jakou roli hraje úcta a respekt?

Lepší, kvalitnější a uspokojivější sex přichází s tím „pravým“. Sentiment stranou, ale fakta hovoří jasně. 82 % lidí, kteří o sobě říkají, že jsou sexuálně spokojení, tvrdí, že se cítí být partnerem respektováni.

39 % hledá víc lásky a romantiky, 37 % osob si přeje, aby únava a stres neovlivnily jejich touhy a choutky. Zbožné přání, které vypovídá o tom, že frekvence sexu opravdu není to nejdůležitější. Sexuální štěstí je soubor několika velmi důležitých věcí, takže pokud už ho vy osobně prožíváte, nenechte si ho nikým a ničím zkazit. Máte prostě kliku…

A co potřebujete k sexuální spokojenosti vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat