Komentáře k článku

Hugo 11.11.2015

Chtěl bych tě vidět. Musíš vypadat jako Adonis. Doufám, že máš doma čtyřicetikilovou modelku.

Dědek 11.11.2015

Heské DĚVČE ! Švabinskej by měl RADOST jako JÁ !

tojemoc 11.11.2015

Na 29 let je to tlustá kráva, která ve čtyřicítce neprojde dveřmi.

Hugo tojemoc 11.11.2015

Chtěl bych tě vidět. Musíš vypadat jako Adonis. Doufám, že máš doma čtyřicetikilovou modelku.*4*

sněhulák 10.11.2015

Protože Kristýnu znám, nezbývá mi, než jí to odkývat. Já ty macandy totiž miluju a nebudu si dělat z některé z nich megeru, co by mi pak nedala. Tak ať mi stojí - po mém boku i můj anděl strážný !

big pepa 10.11.2015

Pěknější fotky jsem už dlouho neviděl.:-)

FBI - Female Body Inspector 10.11.2015

Paní na fotografiích je krásná, tečka. Správná ženská musí v zimě zahřát, a v létě vrhat stín ! Já to sakra musím vědět, jsem FBI.

jarda-70 30.10.2015

porad je lepsi krasna a hodna baculka nez neco jak baba tutovka chlap musi mit neco ze sexu a to umi dokonale prozit baculky ;-)<3<3:-P

Gogo591 13.10.2015

Je krásná.

blondi50 13.10.2015

,,,,mně se líbí Tlustá si myslím není,to si dokáži představit jinak...ale každý máme svůj názor,spoustě se líbit bude a hodně se líbit nebude... No a pak si vyber....

meg 12.10.2015

Pánové..asi to bude tak,že někdo má rád vdolky a někdo zase holky,nemyslíte?Někomu se tahle slečna prostě líbit bude a někdo na ni bude házet nepěkné poznámky,ale ruku na srdce kritici- vy jste dokonalost sama,bez chybyčky a nebo si vylepšujete sebevědomí?Ale buďte upřímní!*3*

Padouch meg 12.10.2015

Upřímně.Absolutně nejsem dokonalý. Když jdu do společnosti, tak se snažím své nedostatky zakrýt. Nicméně pořád vím že jsou to nedostatky,a netvrdím ostatním že je to v pořádku. To že se slečna na obrázcích někomu líbí, je v pořádku. Ovšem rozhodně to není vzor pro mladé ženy, nebo spíš by jím být neměla.

meg Padouch 12.10.2015

Přesně tak,nedostatky se snažíme zakrýt,protože každý nějaké máme.Já mám třeba široké boky a neudělám s tím nic,tak volím vhodné oblečení,ale fakt je,že se s tím nechlubím i když i tahle "vada" má své příznivceXDAni já ovšem nemám ideální váhu,omezuji se v jídle,s přítelem běháme po horách,skoro vůbec nesedíme doma,ale bojovat s tím budu až do konce života,prostě mám sklon k nadváze ať dělám co dělám.Rozdíl je jenom v přístupu,někdo sedí doma a baští a někdo se to pokouší řešit,no co,alespoň se nebudu nikdy nudit:-D

Padouch 12.10.2015

Nelíbí se mi. U mně to není to baculka, je to tlustá holka. Nenávidím eufemizmy, baculka, boubelka, "pěkná" kulatá, moletka. Používají se proto, aby se neřeklo tlustá. A stávají se normálními. Potom člověk zjistí, že žena která a sobě napíše že je pořádná ženská a ne nějaká chudinka, má 170/110. No, pořádnou ženu si prostě představuji jinak.A mám i já problémy s váhou,a snažím se s tím něco dělat.Ale nehodlám to ostatním ukazovat jako vzor krásy. A teď s chutí do mně.

Jan 12.10.2015

Jestli je tohle baculka tak je se světem něco v nepořádku... Mě se baculky líbí, ale téhle ještě hezkých pár kilo chybí. Tahle vypadá normální ženská s normální ŽENSKOU postavou, ale uznávám, že je na ní mnohem hezčí pohled než na anorektické mužatky… jen tak dál.

neregistrovaný 11.10.2015

s tou by se pěkně ,ilovalo<3

Slávka 11.10.2015

Jo,aby nějaké svaly měla,trochu zpevněné tělo a ne všude třesoucí se sulc a špeky.Prostě sportovní postava.Ty nikde nepropagují.Jenom anorektičky a boubele.

Pepa 11.10.2015

Myslím, že je tak akorát. Dnes se ideál postavy posunul špatným směrem. To si každá myslí, že být vychrtlá je zdravé? Stačí se kolem sebe podívat, to už je zubožená společnost. 50 letá herka kost a kůže... To je snad chvályhodné? Místo pěkných děvčat mužatky, místo pěkných kluků přiteplení panáci.

wtf 10.10.2015

Vše má své meze. Tak jako ženský nezajímají tlustí muži (a jako modelové by se jim všichni vysmáli), tak chlapy prostě nezajímají tlusté ženské. A tato žena je tlustá, ne plnoštíhlá. Je to opravdu nepříjemné na pohled. Nic se nemá přehánět, ani podváha a ani nadváha. Natož se tím chlubit. Řekl bych že se jedná o práci feministek v jejich tažení proti stereotipům.

zuz wtf 29.10.2015

No... já tedy nevím, já jsem stejně tlustá jako slečna na obrázku a o muže rozhodně nouzi nemám. Naopak. Měla jsem pár dlouhodobých vztahů s inteligentními muži běžné postavy (vztahy vždy trvaly roky, ne měsíce), pokud jsme se rozešli, bylo to kvůli jiným názorům, ne kvůli postavě. Myslím, že lidé by si měli uvědomit, že to je především o tom, že každý má rád něco jiného, proto je jeden vysoký, druhý nízký, blonďatý, hnědovlasý... A tak je to i s postavama. Řekla bych, že je to otázka spíš fyzického zdraví, se kterým já třeba nemám problém, ale pracuji na tom abych zhubla, protože do budoucnosti s přibývajícími lety to může začít znamenat problém. Rozhodně ale podporuji to, že pokud se žena cítí dobře, ať se takto nechá vyfotit. Ženy s vyšší váhou by neměly mít mindráky a strach z toho vylézt na ulici jen kvuli tomu, že někdo o nich řekne něco ošklivého, protože se mu zrovna nelíbí jak vypadají. To pak stejně není vizitka ženy s nadváhou, ale toho kdo se vyjadřuje jak omezenec. Mě se děti posmívaly už od malička, kdybych si vzala k srdci že mě nikdo nikdy nebude chtít, tak jsem zalezlá v jeskyni, nevdám se, nemám milujícího manžela atd.

Luky zuz 19.11.2015

Dejte si klobásu, sekačku a bůček a knedlíky. Ta paní je opravdu nezdravě tlustá bez svalu na těle. Nehýbe se a to bude mít jednou velký dopad na její zdraví, teď je mladá.......

milan Luky 04.12.2015

Ty jsi totální debil .....

Petr 09.10.2015

Je nádherná

zdenek 09.10.2015

kdyby jí bylo 50, tak řeknu hezká baba, ale podle měn na tohle má asi tak 15-20 roků čas. Ale horší je, že se v ní zhlížejí 15 lety machničky, který ten provaz nedaj ani náhodou. A nejhorší to není určitě.

fyker 09.10.2015

Tak u téhle odpovědi jsem se fakt pořádně zasmál :D Super!

fyker fyker 09.10.2015

Osvalená žena :D

Cerny Petr 08.10.2015

A proč jako???? Je krásná! A vůbec kdo dal komu právo hodnotit jeho vkus ???

Radka Cerny Petr 15.04.2016

<3

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat