Kolik dní v roce strávíme SEXEM?

Uklízení, sex, dojíždění, sprchování nebo cvičení. Tyhle činnosti ročně zaberou hodně času, i když… Co se týče Čechů, tak právě toho sexu se jim nějak moc nedostává. Kdo umí, umí, kdo neumí, čumí. Nebo je to jinak? Tak proč Čech prosouloží až o dva dny v roce méně než Brit?

Průměrně myslící, pracující a podle všeho asi i vypadající Čech. Nějakého si představte. Stačí kolega v práci. Nebo manžel. Jak to tihle a jim podobní mají se sexem? Upřímně? No, radši se neptat…

Podle českého sexuologa Petra Weisse z pražského Sexuologického ústavu našinci ve středním věku souloží dvakrát týdně. (Ti mladší v plné síle i třikrát, ale to norma není.) Pohlavní styk podle výzkumů tohoto odborníka trvá půl hodiny (první čtvrthodinka připadá na předehru, ta druhá na samotnou soulož). Tak si to shrneme…

Co děláte od ledna do prosince?

Rok má 365 dní, což je normálně 52 týdnů. Pokud v každém z nich český pár souloží dvakrát po půl hodince, jsou to čtyři hodiny měsíčně. Když se tento údaj vynásobí měsíci dvanácti, vyjde, že průměrná dvojice během jednoho roku promiluje 48 hodin, což jsou přesně dva dny. Připadá vám to nějak málo? Tak vězte, že kdejaký chladný Brit či Britka je na tom o dost líp! Za minulý rok se tihle ostrovní obyvatelé docela vytáhli.

Nedávný průzkum britského obchodu s hodinkami (Watch Shop), kterého se zúčastnilo 1300 osob, poukázal na to, že tamní muži v roce 2015 promilovali celé tři dny, a ženy dokonce čtyři dny! Říkejte si tomu, jak chcete…

Třeba emancipace, čím dál vyšší nároky žen na sex nebo prostě jen ventilování stresu z práce. V každém případě tyto údaje jasně dokazují, že ženy současnosti už nejsou jen pouhé puťky, které stojí u plotny, posluhují manželům a dětem – a o víc se nezajímají. Ne, dneska už každá ví, co chce, jak to chce, a kdy to chce. (A neváhá si o to i říct.) Hodně práce? Péče o domácnost? No a? Ženská zvládne všechno. Další důkaz?

Výše uvedený průzkum dál ukázal, že průměrný chlapík prospí 80 dní v roce, zatímco žena jen 66 dní. To taky o něčem svědčí. O dalších výsledcích si udělejte obrázek sami.

Jak ženy trávily rok 2015?

6 dnů uklízením
24 dnů dojížděním
66 dní spaním
19 dní mluvením o počasí
4 dny milováním
6 dní pitím
4 dny cvičením
23 dní sprchováním

Jak muži strávili rok 2015?

4 dny uklízením
24 dnů dojížděním
80 dnů spaním
12 dní mluvením o počasí
3 dny milováním
8 dní pitím
7 dní cvičením
18 dní sprchováním
4 neškodné tipy, jak mít víc sexu

Pokud si myslíte, že vy dosahujete jiných hodnot, je nejvyšší čas začít se sledovat. Vypadá to, že konkrétně v sexu jsou mezi Čechy a Brity celkem výrazné rozdíly. Tápete, jak ten intimní deficit dohnat, když není čas ani chuť na nějaké „zdržování“? Někdy stačí i maličkosti a karty se obrátí. Zkuste třeba tohle…

  • Mozek nechte „pracovně zapnutý“ pouze do doby večeře. Po ní už neřešte žádné pracovní povinnosti a ani soukromé e-maily. Počítač vypněte, mobil dejte na tichý režim. Odborníci se shodují, že již za pár dní pocítíte neskutečnou úlevu, a co víc, i energii, která se vám bude hodit pro činnosti po osmé hodině. Tak zařiďte, ať jdou děti brzy spát….
  • Jednou až dvakrát měsíčně spěte každý jinde. Zní to jako nesmysl, ale partneři žijící v dlouhodobých vztazích si stojí za svým. Když jeden z manželů na noc opustí postel, pár se na pak na sebe víc intimně těší. Většinou hned po návratu „zběhlíka“ na své původní místo, dojde k intimnímu spojení. Psychologové však nedoporučují, aby se partneři od sebe vzdalovali příliš často. Všeho moc škodí.
  • Při denní komunikaci s partnerem víc používejte smajlíky. Taky to zní jako blábol, nicméně má opodstatnění. Americká online seznamka Match uvedla, že ti uživatelé, kteří používají smajlíky (pokud možno pozitivně naladěné), mají oproti těm ostatním mnohem více sexu. (Ankety se zúčastnilo přes pět a půl tisíce lidí.) Může to souviset s jakousi iluzí domácí pohody a vzpomínkou na svobodné flirtování.
  • Nečekejte, až se příležitost zeptá. Nejlepší způsob, jak si užít po svém – a v čase, který vyhovuje vám, je prosté se osprchovat, namazat voňavým mlékem a vyjet po svém partnerovi nebo manželovi. Váš scénář, vaše pravidla, vaše postupy. Tenhle pocit aktivity a jakési nadřazenosti nad muži mnohé ženy hodnotí jako největší afrodiziakum ze všech. To, jestli i vám zvýší četnost milování, musíte zjistit sami.





Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat