Vášnivější sex díky sportu? Tohle musíte zkusit už dnes!

Chcete do léta vypadat? Dřete na svojí postavě už týdny, nebo akorát právě teď obouváte tenisky a vyrážíte někam do přírody s cílem sundat něco ze svojí zadnice? Dělejte to ve dvou. Zlepší to totiž váš sexuální život. Jakým způsobem a proč?

I když je sex snad nejlepší tělocvik vůbec, cvičení a tělesná zdatnost obecně má naopak příznivý vliv na dobrý a ještě lepší sex, což potvrzuje celý balík studií, které mají jeden závěr: pokud se budete udržovat v super tělesné kondici, získáte nejen mnohem více sil či sebedůvěry, ale i přitažlivost a sexuální výdrž. Pak nahota nebude něčím, co obtěžuje, nýbrž vlévá krev do žil… A proč cvičit společně?

Jednak, ve dvou se to lépe táhne, ale cvičení hlavně zvyšuje v krvi hladinu těch hormonů, které tvoří součást chemických pochodů vedoucích k pohlavnímu vzrušení. Z potu ve fitku se tak lehce může stát pot v ložnici. Které sporty provozovat?

Kondiční cvičení při hudbě = slast v posteli

Linda Sonntag, americká autorka příruček pro dospělé, doporučuje především aerobik, a to tak dvakrát, třikrát do týdne, pokud vám to čas dovolí. Jestli je vám divné, proč partnerům vnucovat zrovna tuhle tak trochu zženštilou aktivitu, tady je vysvětlení.

„V jednom výzkumu byli sledování muži, dělníci okolo padesátky, kteří začali cvičit aerobik a kteří před tím, než s pravidelným cvičením začali, měli potíže s erekcí,“ popisuje sexpertka v jedné ze svých erotických příruček s tím, že po devítiměsíční kúře stoupla u mužů četnost jejich milostných styků o 30 %.

Ve srovnávací skupině, která po uvedenou dobu pouze holdovala procházkám, k takovým pozitivním změnám v posteli nedošlo. Teď už zbývá jen vymyslet, jak donutit partnera, přítele, milence či manžela, aby na ten aerobik s vámi zašel… Pokud nepomůže ani příslib sexu a párového souznění, jděte si společně zaběhat.

Levá, pravá, seno, sláma. Nebo sex?

Podle Lindy Sonntag společně provozovaný jogging podporuje párovou sexualitu skoro až nevídaným způsobem. Tak zkuste různé rychlosti běhu, slaďte dech s tím partnerovým, po akci se společně osprchujte, a až budete dostatečně odpočatí, pomilujte se. Pokud máte pocit, že běhání není nic pro vás, obstarejte si domů aspoň cvičební lavici. Ta může sloužit k fyzické dřině i k sexu.

Posilovací systémy? Někdy stačí málo!

Využijte ji a otírejte se jeden o druhého. Vy jakožto žena se položte na záda a držte se podpěr lavičky. Muž bude stát mezi vašima nohama,“ doporučuje odbornice s myšlenkou, že už jen tyhle pouhé pohledy spustí v mozku lavinu možných i nemožných erotických scénářů. Mnozí pánové si totiž vzpomenou i na svoje oblíbené porno scény z posilovny. (Mimochodem, podle posledního průzkumu čtvrtina Britů má údajně sex přímo ve fitku, tak jestli na to máte odvahu…)

Tanec - vzrušení ranec

Linda Sonntag říká, že takový valčík a polka dlouho pohoršovaly slušnou společnost, neboť jejich součástí bylo a je i eroticky působící objetí mezi mužem a ženou před zraky veřejnosti.

Nyní je takové tisknutí se k sobě normální, takže to u sebe v obýváku nebo klidně i někde na sále můžete rozbalit. Spojte tanec také se svlékáním a zkuste se společně naučit něco smyslnějšího. Tango nebo salsa budou vyhovovat. A co dál můžete zkusit?

Cokoli od tenisu, badmintonu a squashe po závody na kolečkových bruslích. Ona i ta soutěživost v páru se totiž velmi často mění na vášnivé noci. Tak na co ještě čekáte, dělejte něco pro sebe, pro pár i pro sex. Jaro tak přivítáte s erotickým úsměvem na rtech.






Celkem 14 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat