Sex. 5 situací, kdy už se k vám vášeň NIKDY nevrátí!

Špatný sex od toho dobrého prostě poznáte. Vážně? Někdy to tak jednoznačné není, protože prostě milujete/nemáte čas na experimenty/nechce se vám nic řešit/není nikdo jiný po ruce. Fajn, to vám nikdo nebere, ale fakt máte jasno, co se sexuální šlamastyky týče? Od těchto situací ruce i prsa pryč!

Nikdo to nikomu nemá za zlé. Některé věci se občas nepovedou – a sex je jednou z nich. Jenže když je to v rámci nějakých těch déletrvajících vztahů, měl by se člověk zamyslet. Stojí to za to? Tak určitě ne, když se děje tohle…

1. Nereaguje na autoerotiku

Máte prostě náladu, tak se před ním rozkročíte, vyndáte prsa z korzetu, otočíte se a svalíte se na gauč. „A teď se dívej, hošánku, co mi dělá dobře!“ Však jo, normální chlap takovou podívanou neodmítne, ani kdyby ho na nože brali, ale světe, div se, váš milenec kouká jako péro z gauče, vaše snažení ho nezajímá, je vůči němu naprosto imunní a opakování celé šarády na tom nezmění vůbec nic. Skrýval snad roky svoji homosexualitu? Ale kdeže, nejspíš úplně ztratil zájem o cokoliv. A to je sakra špatně. Můžete se i na hlavu stavět, a pravděpodobně to s ním ani nehne.

Sexuologové totiž tvrdí, že muži se chtějí lačně dívat na svoje partnerky, které masturbují. Patří to k jejich tajným fantaziím. Kdekoli, jakkoli. A průzkumy jejich slova pouze potvrzují.

Poslední statistiky „velmi slušného“ portálu PornHub odhalily, že ženská masturbace patří k nejvyhledávanějším klíčovým slovům vůbec. „Oni“ to chtějí…

2. Mazlí se spíš s mobilem

V jisté rozsáhlé anketě 46,3 % lidí vyjádřilo nespojenost nad tím, že jejich partner neustále kontroluje mobil, přičemž 22,6 % rovnou uvedlo souvislost mezi konflikty a mobilem v ruce. Sleduje ten váš spíš sociální sítě než vás?

Do postele chodí s rozsvíceným displejem a hned ráno po probuzení kontroluje, co je kde nového? Možná „jen“ trpí závislostí. Horší je, když je na vaši sexuální nespokojenost a úchylku upozorněn, ale nic s tím nedělá. I když ho k sexu ukecáte, bude myšlenkami pravděpodobně někde jinde. Chce to pořádnou facku, nebo ordinaci. Aspoň zkuste, jestli reaguje na něco jiného než na světlo.

3. Najednou cítíte odpor

Dřív to byla láska jako trám, teď sex nestojí za nic, respektive je příšerný. „Nějak to přetrpím, hlavně, ať je to rychle,“ říkáte si. Jenže takhle to jde jednou, dvakrát, pak vám vadí milencův dech, nápady i existence samotná. Dá se to napravit?

Podle sexuologa Zlatko Pastora, který tento jev nazývá sexuální averzí, která vlastně ani nemá žádný konkrétní důvod (jen vám partner přestal vyhovovat), je cesta zpět většinou nemožná.

Užít si sex s někým, kdo vás nepřitahuje, je výzva hodná překonání panického strachu třeba ze skoku z letadla. Při nevysvětlitelném fyzickém odporu opravdu nejde ze sexu vykřesat víc. To by dřív musely z nebe padat koblihy. A návrat v čase asi taky nedopadne.

4. Nedá na vaše přání

Naznačujete, ukazujete, vedete jeho ruku, snažíte se, aby pochopil, jak to máte ráda, kdy to máte ráda a proč to máte ráda. Jenže hluchému napověz, blbého nakopni. Trvá vaše snažení měsíce? Milenec si pořád dokola mele tu svoji, že ON to dělá takhle, protože je na to zvyklý? Nic jiného ho nezajímá? Pak to s úctou ve vztahu i v sexu nemá absolutně nic společného. Ani v tomhle případě sexuální blaho nebude mít barvy duhy. Chjo.

5. Neoplácí

Uděláte mu to rukou, pusou, čímkoli, co doma najdete. Nemáte problém, prostě se přetrhnete, jen aby si to užil. Jenže pak jste na řadě vy. I když třeba nechcete to samé, co on, aspoň trochu té hravosti a péče by neškodilo. Že rovnice orgasmus za orgasmus neplatí? Panáček vyžaduje masáž, orální i anální sex, ale když vy něco chcete, najednou je to obrovský problém? Vlastně ano, je to totiž debil, kvůli jehož chování si sex stejně neužijete. Tak ho kopněte do zadku, ať aspoň na vlastní kůži vycítí, že s těmi splněnými přáními to myslíte vážně…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat