10 žhavých tipů pro sex po letech: Dnešní noc bude zase vášnivá!

11.03.2016 | Sex a vztahy

Jak se po 10 nebo třeba 15 letech vztahu vyhnout v milostném životě rutině? Stačí se držet následujících tipů a pak už si jen užívat!

Zkuste si do ložnice pustit trochu života! Rutina se vám pak vyhne velikým obloukem! Jak na to?

1. Měňte polohy!

Že je to samozřejmé? Možná, ale my nemáme na mysli jen oněch několik klasických poloh, které se zabydlely v českých ložnicích. Zkuste něco exotického! Od čeho máme internet nebo „odbornou“ literaturu? Už jen hledání inspirace může být součástí dokonalé předehry…

2. Pořiďte si sexy prádlo

Nemusíte vykoupit obchod s luxusním spodním prádlem – prostě si pořiďte několik základních a pořádně sexy kousků. Krajková podprsenka? Sexy korzet? Podvazkový pás? Krajková tanga? Je to jen na vás, čím partnera překvapíte! Muži krásné prádlo na svých milenkách prostě zbožňují!

3. Namočte se spolu!

Sex ve sprše. Tak schválně, kolikrát jste se do něj pustili? A přitom je to jedna z nejvíce vzrušujících aktivit, do kterých se můžete společně pustit. Jen pozor na kluzké povrchy! Mimochodem, sex ve vaně je také pěkně divoká záležitost, tak jen do něj!

4. Svěřte se s fantaziemi

Šeptat si do ouška, co vás vzrušuje a co byste chtěli v posteli vyzkoušet. Protože ani po 20 letech jste si určitě ještě neprozradili všechno, o tom, že byste vše i vyzkoušeli, ani nemluvě. Plnit si navzájem fantazie je úžasně vzrušující (jen pamatujte, že souhlas obou je nezbytností).

5. Nepodceňujte atmosféru

Myslíte, že ložnice osvětlená svíčkami nebo ozdobená záplavou květů je záležitostí čerstvě zamilovaných? Ale kdepak! Pěkně se těmito rituály „zaláskovaných“ dvojic inspirujte! Na romantiku není nikdy pozdě.

6. Změňte prostředí!

Dovolená je skvělou příležitostí k odpočinku. Ale byla by škoda ji nevyužít i jinak. Třeba k nastartování milostného života! Změna prostředí dělá s lidmi divy. A tak nečekejte, až si budete moci vzít v práci volno. Prostě odjeďte na víkend někam na chalupu nebo do penzionku v jiném městě a užívejte si!

7. Navštivte obchod pro dospělé

A nemusíte do kamenného, pokud se stydíte. Od čeho je internet! Prostě projděte několik stránek s erotickým zbožím a hračkami pro dospělé a objednejte si, co vás zaujme. Nejenže se pobavíte, jen co zboží dorazí, ale věřte – už jen vybírat ty pravé hračky vám zaručí dokonalou noc!

8. Buďte odvážní

Možná jste okolo téhle sexuální praktiky dosud jen tiše našlapovali, ale co se nad ní alespoň zamyslet? Ano, mluvíme o análním sexu. Tohle je stoprocentně dobrovolný tip, pokud se na takový experiment necítíte, rozhodně se k němu nenechejte nutit! S análním sexem musejí bezpodmínečně souhlasit oba partneři!

9. Kdo si hraje, zlobí…

Zkuste v sobě odhalit herce a herečku! Že nejste nijak zvláště talentovaní? To v posteli opravdu nevadí! Stejně si na něco/někoho zahrajte. Sestřička a pan doktor? Zlobivá studentka a přísný profesor? Šéfová a neposlušný asistent? Stačí si vybrat, co vás vzrušuje, a nasadit pomyslné masky!

10. Přestaňte spěchat

Spousta párů s přibývajícími léty, po která jsou spolu, zkracuje předehru. A to je rozhodně škoda. A tak si nastavte pomyslný budík a hrajte si se svými těly alespoň půl hodiny. Hlazení, líbání, laskání… I do dlouhodobého vztahu tyhle „rozmazlovací“ a po čertech vzrušující techniky patří.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat