Komentáře k článku

Velký Wezír 10.05.2017

Vagína je pěkná věc, ale nesmí to být chlap

Renata 08.05.2017

CELÝ ŽIVOD SI MEJU PINDÚLU OBYČ. VODOU jako naše babičky a zánět jsem nikdy neměla.,mýdlo na rozkrok nepoužívám. Renata 38 let

Adolf 18.03.2017

Bože, to je ale píča. Měla by okamžitě navštívit nejbližší sanatorium duševního zdraví.

pepík Adolf 19.03.2017

Ty tomu tak rozumíš.Víš co by se nechalo říct,že se ty?

penis 17.03.2017

omg.. do pochvy nepatří, chci vidět jak si nějaká čubka narve okurku do vagíny .. :D leda nějakým endoskopem.. ty játro .. :P

lumpík 17.03.2017

tetrachlor :-p

muž 16.03.2017

Když, chci zažít extra vzrušení tak požádám svojí ženu,aby se večer po celodenním shonu prostě mezi nohama nemyla.Ta vůně a chuť je to nej co v sexu ,alespoň já můžu zažít.

Decline 16.03.2017

Současná "sexuální osvěta" je výronem lidské blbosti, ničením intimity a vzrušujícího tajemna doprovázejícího radostný a spontánní sex. Nejsem citlivka, naopak si spíš zakládám na skepticismu až cynismu, ale titulky "objevných" článků, které ač nevyžádané se cpou na internetové stránky mě unavují. Jak mu ho správně postavit, vyhulit, deset rad jak ho dřív udělat, co musíte vědět dřív než si ho tam necháte vrazit zezadu, jak velké mají být koule, proč si je chlapi honí, jak jí správně vylízat, orgasmus stokrát jinak, co si do ní nestrkat, jak jí správně oholit, jak správně masturbovat a další mraky píčovin, které si každý normální člověk rád řeší sám, resp. s partnerkou a nepotřebuje k tomu "rady" slabomyslné redaktorky. Je to jen další projev těžkého úpadku západní civilizace.

Pavlína Decline 18.03.2017

Delicie pohlavní orgány obou pohlaví jsou mimo jiné taky na sexualní hrátky na zpestření života a tak si nestěžuj jsi ojedinělý případ a jsi proti přírodě.Sex a vše kolem něj je duševní očistec.a zpřijemnění života. Pavlína Praha.

Irulan 12.03.2017

pokud je pečlivě oholená je 80% problémů pryč , jak je tam bobr tak pryč pryč pryč

Karel Rziepel 12.03.2017

Píča odjakživa smrděla a nadále smrdět bude !!! To, že je to místo, kde dochází k častému znečistění, svědčí rovněž skutečnost, že spodní prádlo na uvedené partie se převážně vyrábějí v bílé barvě. Špína a smrad !!!

Radůza... Karel Rziepel 22.03.2017

To,že jste měl v životě smůlu a poznal pouze smradlavé je politováníhodné. I když, ted mě tak napadá zda nebyli msradlavé až poté, co jste je prozkoumal? :-D

Pavlína 31 let. 11.03.2017

Já si svoji kun - ičku meju normálním mýdlem protože jak řekl dr Uzel tak vagina je štěrbina která se sama uzavře a do ní nenateče.Potom se musí pořádně spláchnout sprchou a to je rozkoš sama.

Kateřina Fikaná 10.03.2017

Jak říkal slavný pražský gynekolog s příhodným jménem Šuk: Co má vonět, ať voní, co má smrdět, ať smrdí.

Ťuk 07.02.2017

A co si zaslouží vagína Novotná? Umí ta škeble napsat také o něčem jiném, než o pitce?

Zuzka. 03.02.2017

Mě Venušiny kuličky nikdy nevadily *4*

Zan 03.02.2017

Co patří do vaginy? Shrňme si to: tampony, prsty, penis, erotické hračky, některé antikoncepční pomůcky a menstruační kalíšek. A to je tak vše.... A to si myslíte, že tohle všechno je "košer"? Mnohdy je z toho nákaza horší, než z oné okurky.(viz volně přístupné erot. pomůcky či dokonce kolektiovně používané)....

bobo Zan 03.02.2017

Keď na uhorku alebo hocičo natiahne prezervatív tak nič sa nedeje

Pedro 15.09.2016

To je teda zase téma.......a na předkožku olejíček s aloe nebo šnytlíček? Prostě je to individuální. Normální je se osprchovat nebo vykoupat jednou denně...teda pokuď se večer bude ještě něco dít tak určitě ještě-:) .

Chuj Honičulusam 14.09.2016

Dneska je poradcem kdejaká kachna z Práglu, která radí, jak si ženy mají umývat svoje frndy!!! Je vidět, že v Práglu je lautr ho.no co na práci.

eva 11.09.2016

žasnu a zírám , myslela jsem si , že jsou to solidní komentáře , ale omyl , vše je psáno sprostě a hnusně ač existují slušné názvy a kromě tělesných funkcí to přeci splňuje i krásné a příjemné prožitky , které se tu prezentují odporným způsobem . Nejsem citlivka , ale čeho je moc toho je příliš .

Eleonora Brazil. eva 11.03.2017

Evičko žijeme v 21. století.

ferdinand este Eleonora Brazil. 13.03.2017

Když oholit,tak oba. Když obrůstá, svědí přímo nesnesitelně.

F. 08.09.2016

Uznávám, že by ženy měly být opatrné, pokud se jedná o "domácí léčbu" a "babské recepty". S trochou rozumu a opatrnosti bych je ale nezavrhoval. Mnohem skeptičtější bych pak byl vůči řadě gynekologů - stoupenců západní medicíny, kteří problémy řeší širokou škálou antibiotických prostředků, které nedovedou působit pouze lokálně, nýbrž poškodí celé tělo. Dále různé emulze na intimní partie - ty často obsahují nejrůznější škodlivé přídatné látky (PEG, PPG, konzervanty typu parabenů aj.). Radím spíše: Najděte si někoho, kdo vyrábí přírodní mycí prostředky.

Božeťěch: Jense pěkně tam umývejte kyselinou sírovou 04.09.2016

*14*

kastel 03.09.2016

Kun.. ….bych nikdy neřekl Chundelinka kalhotková Vyprávěla story Že dost často polykala Prapodivný tvory Nikdy ale nevěděla Zda je spolknout může A navíc jí nechutnala Ta shrnutá kůže Proto když je ochutnala Vyplivla je po té Potom vždycky ošplouchla se A osušila froté.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat