Sex jako na dovolené - i bez cestování?! Takhle to doma rozjedete!

Jak mít sexy a exotickou dovolenou bez delšího volna a bez peněz? Stačí zařídit si osobní klid na 24 hodin. O zbytek se postarají malé úpravy v bytě. Takový sex jako je ten falešný prázdninový jen tak nezažijete!

Prázdniny sice ještě nejsou, ale každý rok touto dobou se opakuje stejný scénář… Kdo na to má, vyráží do teplých krajin, aby po zimě načerpal energii a zkrátil si čekání na horké léto. Patříte mezi ně? Pak máte štěstí.

Ne každý si může dovolit bezstarostnou dovolenou, na které obvykle poměrně dobře opadává stres a naopak přichází uvolněná vášeň. Chcete něco takového zažít ještě s příchodem července? Pak máte možnost. Zde je návod, jak oblafnout svoji mysl za pouhý jeden den a užít si nespoutané milování i bez překročení státní hranice.

1. Zabookujte si 24 hodin času

Žádné děti, péče o ně a ani práce. Vzdejte se všeho, co byste si jako pár s sebou k moři nebo do hor nikdy nevzali.

Sex na dovolené je podle odborníků skvělý proto, že na novém místě nevznikají žádné povinnosti, takže máte čas věnovat se druhému. Samotný pohlavní styk se pak už jen postará o produkci hormonů a chemických látek v mozku, které stimulují emocionální touhu.

Tip: Pokud si máte připadat jako na dovolené, vzdejte se každodenních povinností, ke kterým patří i vaření. Objednejte si donášku až do domu nebo se stavte v neznámém bistru a jídlo si nechte zabalit.

2. Zajistěte prostor

Cestování kamkoli obyčejně znamená, že spíte v neosobním pokoji, ve kterém nemáte kromě důležitých nezbytností vůbec nic. Takže ložnici, nebo kterýkoli jiný prostor, který uznáte pro dovolenkový sex za vhodný, zbavte fotek dětí i nepořádku, a pokud možno všechno převlečte do hotelové bílé.

Tip: Zaměřte se na detaily a vytáhněte i malá mýdla, která schováváte od poslední cesty do Paříže. Cokoli, co jste si kdy přivezli z dalekých krajin, se může pro vcítění se do relaxačního módu hodit.

3. Neplánujte

24 hodin znamená, že budete odpočívat, ležet a mít sex v momentě, až se vám do něj bude chtít. (V mezičase se můžete nechat inspirovat lechtivým filmem. Ostatně, mnoho lidí vzrušuje, když mohou pozorovat nebo poslouchat jiné při sexu. Proto se taky dívají na erotiku. A nedělejte se. Podle statistik je to až 71,8 procent žen.)

Tip: Nechte věcem volný průběh a nestresujte se pohledem na hodiny. Za jeden den se toho dá stihnout hodně, akorát opravdu musíte „vypnout“. Neřešte nějaké skvrny na posteli či kdekoli jinde. Vsugerujte si, že později přijde hotelová služba, která se o všechno postará.

4. Zbavte se mobilu a jeho příbuzných

Však to znáte. Odborníci doporučují si v době dovolené naordinovat něco jako digitální detox. Ten se podstupuje tak, že vypnete všechny telefony, tablety, televize (s výjimkou situace, kdy v ní běžní ono porno) a jiné věci každodenní potřeby, které vás okrádají o čas a pozornost.

Tip: Na telefonu nenastavujte vibrace, protože i ty vás mohou rušit v tom nejlepším. Nejvhodnější je minimálně vypnutí zvuku. A tohle zkuste vtěsnat i do svého běžného života v momentě, kdy vstoupíte do ložnice, tedy na „posvátnou“ půdu. Tam technologie nepatří. (Vyměňte ji třeba za pouta. Ty prý patří mezi nejčastěji zrealizované fantazie páru.)

5. Neomezujte se pouze na jeden prostor

Novinky jsou kořením života, tak se nenechte zmást tím, že je nikdo z vás nepotřebuje. Sex mějte na komodě, na schodech, v předsíni, na pračce. Pochopíte, že nemusíte být na exotickém, neznámém místě, abyste měli skvělé zážitky. Stačí se pohnout o pár metrů vlevo nebo vpravo.

Tip: Sex není jen přímý zásun. Počítá se i erotická masáž, orální sex, rychlovka v šatně nebo petting ve vaně. Ostatně na dovolené byste to udělali podobně. Nejdřív opalovačka na pláži, pak společná sprcha a mazlení. Nebo to snad nepatří k vašim prázdninovým dobrodružstvím? Tak vidíte.






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat