Jak dlouho trvá sex?!

13.04.2016 | Sex a vztahy

Australští vědci se pokusili zjistit, jak dlouho trvá průměrná soulož člověka. Nejnovější výzkum v oblasti odhaluje, že je to zhruba pět minut. Jenže tohle číslo je skutečně jen průměrem obrovské variability. Zatímco někteří vydrží třeba jen třicet vteřin, jiným to trvá i tři čtvrtě hodiny.

Zajímavým zjištěním doktora Brendana Zietsche z University of Queensland je, že starším mužům soulož trvá kratší dobu. Přitom se dosud soudilo, že naopak mladí muži jsou hotoví hned, zatímco s věkem se vyvrcholení oddaluje.

Odpovědět na to, co je to normální délka soulože, podle Zietsche ale nelze. Ačkoli aritmetický průměr padá na pět minut, mezi lidmi jsou obrovské rozdíly. Někdo vydrží kopulaci jen pár desítek vteřin, někdo ale souloží desítky minut. Rozdíl mezi dvěma páry může být osmdesátinásobný.

Z analýzy dále vyplývá, že délka soulože není delší s kondomem či s obřezaným penisem. Existují ale rozdíly geografické. Kupříkladu na Blízkém východě je soulož kratší (do čtyř minut v průměru), zatímco severozápadní státy Evropy souloží nejdéle (přes šest minut v průměru).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat