5 druhů sebelásky, které prostě musíte vyzkoušet

20.04.2016 | Sex a vztahy

Masturbace se vůbec nemusí omezovat jen na vaši postel a pěkně pod deku. Kdepak! Užít si své tělo můžete i jinde!

Která místa a příležitosti pro slastné chvilky sebelásky byste rozhodně měla vyzkoušet?

1. Ve sprše

Sex ve sprše je stará známá věc. Ovšem nemusíte na něj být dva! Jako hračka vám – kromě šikovných prstů – poslouží třeba hlavice sprchy, která se dá přitisknout k těm správným bodům. Proud vody je ostatně také skvělá věc…

2. V práci

Pst, nikomu ani muk. Zkuste si do kabelky zabalit nějakou malou (a tichou) oblíbenou vibrující hračku a během pauzy na oběd se vytraťte na toaletu (za předpokladu, že je alespoň trochu zvukotěsná). Pět minut ke štěstí vám bude stačit. Vědomí, že děláte něco zakázaného a nemravného, při čem vás navíc může (nedejbože) někdo zaslechnout, je pořádně vzrušující!

3. V přítomnosti partnera

Upřímně, masturbující partnerka, to je pro muže nesmírně vzrušující záležitost. A nejen pro něj! I vy si opravdu užijete. A co víc, váš milý na vlastní oči uvidí, co a jak máte ráda (a taková lekce také není k zahození, že).

4. S telefonem na uchu

Služební cesta nemusí být vždycky nepříjemná záležitost. Zpříjemnit ji – sobě i partnerovi – můžete tím, že si spolu užijete sex po telefonu. Tedy takovou společnou masturbaci v přímém přenosu, s telefonem u ucha.

5. V hotelu

A když už jsme zmínili ty služební cesty… Už i samotný fakt, že nejste ve své vlastní posteli, dokáže dodat onanii na zajímavosti. Však uvidíte sama, až to zkusíte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat