6 »hraček«, které poslouží k masturbaci. A máte je doma!

Důmyslné, ale předražené erotické hračky ze specializovaných obchodů? Nejsou potřeba. K hrátkám o samotě postačí běžné vybavení domácnosti. S čím se dají prožít nezapomenutelné okamžiky? Třeba taková polévková lžíce je hotové terno!

Výzkum sexuálního chování Čechů, který realizovala agentura STEM/MARK pod supervizí sexuologického ústavu, odhalil, že masturbace je po souloži druhou nejčastější sexuální aktivitou pro muže a čtvrtou pro ženy. Ale možná je to celé úplně jinak.

Britská sexuoložka Tracey Cox má zjištěno, že ženy, co se týče masturbace, nerady přiznávají pravdu. Podle jejích údajů samohrátky provozuje asi 80 procent svobodných žen a 68 procent v tom vesele pokračuje i po svatbě. A taky proč ne. „Je to lidský a není to vždycky.“ A když už na to dojde, zneužít se dá tolik věcí! Co milují naše čtenářky?

1. Masážní vrnidla

Masážní chobotnička za tři stovky je dobrá nejen na hnětení zad,“ směje se Lída, které jednou došly baterky u tolik oblíbeného vibrátoru. „Hledala jsem adekvátní náhradu, ale jako na potvoru nikde nic. Pak jsem si vzpomněla, že přece jen mám něco, co vrní. A bylo to,“ vypráví čtenářka, která v případě potřeby doporučuje zaměřit se na vibrující věci. „Může to být klidně i elektrický zubní kartáček. Jistě k němu máte náhradní hlavici, tak o co jde?

Doporučení: Nepoužívejte nic ostrého nebo špičatého. Vyhněte se i věcem, které se skládají z malých součástí, jež by mohly uvíznout v místech, kam slunce nesvítí.

2. Ovoce a zelenina

„Okurky, cukety. Ty miluju nejenom na talíři,“ přiznává Kristýna, která se svým manželem pravidelně praktikuje milostné rauty. „Něco se sní, něco je na hraní. Miluju, když se můžu obložit jídlem a pitím, blafnout krb a užívat si jako v červenci, i když je třeba prosinec,“ dodává.

Doporučení: Ovoce a zelenina (zvlášť jejich rozměry) jsou fajn, nicméně vložené do pochvy mohou v citlivém bakteriálním prostřední způsobit pěkný poprask. Ledaže by byly oděné v kondomu. Pak to mění situaci.

3. Proud vody

„Sprchová hlavice? Tak to je klasa,“ červená se Petra, která si prý nejradši sedá na okraj vany.

Doporučení: Ujistěte se, že proud vody směřuje na klitoris, ne přímo dovnitř do klína. Hrozí riziko zánětu močových cest.

4. Lžíce

Zní to trochu děsivě, ale lžíce je vlastně moc užitečný masturbační nástroj,“ podotýká Klaudie, která si její teplotu upravuje podle potřeby. „Nahřeju v mikrovlnce, zchladím v ledničce. Pak zkouším oba konce. A občas ne sama. Partner miluje, když si připadá jako doktor při vyšetření, a různě mi tam lžíci zasouvá,“ bez obalu přiznává čtenářka.

Doporučení:
Tuto šikovnou pomůcku si zamilujete v případě, když ji seznámíte s lubrikačním gelem ještě před třením klitorisu hladkou lesklou částí. Zvyšuje to pohodlí. Mimochodem, předměty tohoto typu vždy nejprve důkladně opláchněte pod proudem teplé vody a použijte trochu mýdla. V ideálním případě ještě použijte antibakteriální čistič (k dostání ve všech erotických obchodech).

5. Pračka na neznámý způsob

„Kdekdo si na pračku při ždímání sedá. Nekreativní amatéři,“ myslí si Gábina, která zná jiný způsob, jak z domácího spotřebiče vykřesat to nejlepší. „Lehnu si na zem, dám nohy nahoru a opřu je o pračku. Do ruky si vezmu jakýkoli předmět. Může to být plastový kolíček na prádlo, minivibrátor na prst a další. Jak se pračka klepe, třese se i moje ruka, která tak zákonitě dává pohyb tomu, co v ní mám. Pecka.

Doporučení: Opět se vyplatí mít po ruce lubrikant, kterým si zajistíte kluzkost. Na zem (před pračku) si pochopitelně dejte něco měkkého. Pohodlí až v první řadě!

6. Polštář

„Korálky, výšivky, obrázky. Cokoli, co má originální strukturu, se hodí,“ směje se Klára, která doma má velký polštář s knoflíky a výšivkou květin. „Ale viděla jsem už i s penisem, tak napíšu Ježíškovi,“ dělá si srandu.

Doporučení: Polštář mezi stehny může vyvolat řadu nových pocitů, ovšem pozor na materiály. „Chlupy“, které pouští, ke svému klínu nepouštějte! Textilie pochopitelně pravidelně perte a udržujte v čistotě.

A co z domácích rekvizit způsobuje radost vám?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat