11 stadií manželského sexu. Ve kterém jste vy?

25.09.2015 | Sex a vztahy

Že se manželský sex od toho před svatbou neliší? Omyl! A my vám to dokážeme.

Manželství je zkrátka instituce, a tak jistou „oficiálnost“ získá i váš milostný život. A chvilku trvá, než se v něm zase zaběhnete. Projdete si v tomto procesu hned několika stadii. Přesněji řečeno jedenácti.

Která to jsou?

Stadium č. 1: Den 1. – sex o svatební noci

To je buď jedna úžasná slavnostní jízda, nebo nic. Spousta párů svou první milostnou noc jako manželé neprožijí hned v den svatby. Ta je totiž tak vyčerpávající a často se protáhne do pozdních ranních hodin, že na nějaký sex už novomanželům nezbudou síly.

Stadium č. 2: Den 2. až 14. - svatební cesta

Svatební cestu vlastně lidé vymysleli, aby novomanželé měli příležitost milovat se nerušeně po několik dnů. Kdykoli a jakkoli chtějí. A většina z nich toho pořádně využije!

Stadium č. 3: První dva měsíce po svatbě

Jsme manželé! Tak tohle nadšení vydržím partnerům minimálně ony dva měsíce, kdy tak trochu pokračují ve svatební cestě, tedy s tím rozdílem, že jsou doma a musejí mezi milování „vpašovat“ také běžné denní činnosti jako chození do práce apod.

Stadium č. 4: Měsíc 3. až 5.

Tak už se vám stalo, že jste se několik dní za sebou nemilovali. Nevíte vlastně proč, ale nevyšlo to. Práce a starosti, no a taky ta únava, že… Ale v lehkém záchvěvu paniky se ujistíte, že vy přeci nebudete patřit k těm manželským párům, co spolu přestanou spát, a hned se zas do sexu pustíte se stejnou vervou jako pár dní po svatbě.

Stadium č. 5: Půl roku po svatbě

Konečně pochopíte, že vyvažovat práci, koníčky, volný čas, povinnosti a sex je nad vaše každodenní síly a zjistíte, že i v milostném životě existuje kompromis. A spadne z vás napětí.

Stadium č. 6: Měsíc 7. až 9.

Vítejte ve spokojeném a plánovaném manželském milostném životě. Našli jste si svůj rytmus a rozvrh, a tak se spokojeně milujete dvakrát týdně, obden, o víkendech… Zkrátka jak vám to vyhovuje.

Stadium č. 7: Měsíc 10. až 11.

Tak už máte za sebou i období, kdy jste neměli sex docela dlouho, a to navzdory rozvrhům a předsevzetím. Možná vás zbrzdila nemoc, služební cesta nebo stres, ale pravdou je, že už víte, jaké je to třeba týden dva bez pořádné manželské romantiky.

Stadium č. 8: Rok první

A je tu první výročí vaši svatby. Vzpomínky a oslavy jako by oživily vaše libido a vy už zase spokojeně řádíte, jak jen vám to okolnosti dovolí.

Stadium č. 9: Rok a 2 měsíce

No a jste zpět u spokojeného a plánovaného sexu. Oběma to vyhovuje a nikoho nic nevyčerpává. Naopak. Záříte štěstím.

Stadium č. 10: Rok a půl

Najednou zjišťujete, že jakmile „vypadnete“ z domova, dostanete hroznou chuť na sex. A tak promilujete dovolenou, zkusíte milování na veřejnosti (ta lavička v parku vypadala tak lákavě) a různě si zaexperimentujete.

Stadium č. 11: Dva roky

Konečně jste pronikli do tajemství manželského sexu. Už víte, jak vyvažovat všechny ty povinnosti a radosti, nebojíte se kompromisů a hlavně se milováním a jeho četností či načasováním nestresujete.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat