Nový kamarád do postele

16.05.2022 | Sex a vztahy

Přemýšlíte, že si pořídíte vibrátor, ale má to jeden háček v tom, že vaše postel je už jaksi obsazená? Bojíte se, jak bude partner na váš nápad reagovat? Poradím vám, jak překonat obavy a jak z výběru nového „pomocníka“ udělat pořádně vzrušující předehru!

Možná vás překvapí, že navzdory rozšířenému mýtu, že muži erotické hračky – a vibrátory zvláště – považují za jakousi hrozbu vůči vlastnímu mužství a jsou přesvědčeni, že je chcete nahradit kusem plastu, je skutečnost trochu jinde. Existuje spousta párů, které si milostný život právě takovýmto pomocníkem zpestřují pravidelně a i muži jsou naprosto nadšení.

Zlato, chtěla bych ti něco říct

Nicméně výše napsané neznamená, že byste se předtím, než na partnera „vysypete“ svou novou touhu po vibrující hračce, neměla zvážit, jaká slova a v jakých souvislostech použijete. Zpočátku se může opravdu stát, že zvláště muži s nižším sebevědomím nezareagují tak, jak byste si představovala. V první chvíli totiž takového muže například napadne, že nejste s jeho výkonem v posteli spokojená, že vám nestačí, a proto toužíte po vibrátoru.

Co s tím? Od počátku vsaďte na upřímnost a otevřenou komunikaci. Nejprve se sama zamyslete – proč vlastně vibrátor chcete? Jste zvědavá, protože jste ho ještě nikdy nevyzkoušela? Vzrušuje vás představa partnera, který tuhle šikovnou hračku „ovládá“ pro vaši rozkoš? Nebo chcete udělat sobě i jemu radost a přemýšlíte o tom, že ho necháte pozorovat, jak sebe sama uspokojujete (to je ostatně jedna z nejčastějších mužských fantazií, vidět partnerku masturbovat)?

Tohle všechno (a řada dalších) jsou naprosto legitimní důvody, proč chcete s pomocí vibrátoru obohatit váš milostný život. A tak byste měla svůj záměr i prezentovat. Protože není nic horšího, než když jen mlčíte a nejste schopna říci, na co vibrátor vlastně potřebujete. Takové mlčení je jen zdrojem oněch mužských pochybností, které jsme zmiňovali.

Jaký a kde vybrat?

Když už máte za sebou klíčový rozhovor a i váš partner se (podle očekávání) pro váš nápad nadchnul, je čas se zaměřit na to, jaký vibrátor vlastně chcete.

Ve výběru byste sice měla mít hlavní slovo, ale věřte, že „průzkum trhu“ už je sám o sobě pikantním kořením pro váš milostný život! Možná vás překvapí (zvlášť pokud jste v téhle oblasti nováčkem), že vibrátory dnes už vůbec nemusejí vypadat jako plastový penis – ale jsou k dostání v nejrůznějších velikostech, barvách, tvarech (ano, tvarech) a některé z nich vypadají jako high-tech designová díla.

Budete-li vybírat hračku společně, budete mít jistotu, že se bude partnerovi líbit a že ji bude stejně jako vy rád používat. Pamatujte, že u vibrátorů záleží i na velikosti – co si budeme namlouvat, žádná žena (zvláště začátečnice) nebude asi nadšená z nějakého „monstra“ (a její partner nejspíš také ne, mohl by si pak připadat méněcenný). Ostatně nejmodernější vibrátory ani nijak rozměrné nejsou – jejich přednosti spočívají spíše v jejich „šikovnosti“ a dovednostech.

Vůbec první průzkum můžete udělat i z pohodlí své postele, na internetu (schválně, kolik stánek navštívíte a kolik výrobků prohlédnete, než budete tak vzrušení, že zapomenete na jakoukoli jinou předehru). Ale samotný nákup už byste měli provést v kamenném obchodě. Proč?

Je to jednoduché – i když budete prohlížet fotky ze všech možných úhlů a budete mít v roce pravítko, abyste si všechny ty rozměry mohli alespoň trochu představit, o tom, jak vlastně ten který vibrátor vypadá ve skutečnosti, toho moc vědět nebudete. A upřímně, opravdu byste chtěli nechávat nákup tak intimní věci na náhodě?

Pokud máte pocit, že návštěva kamenného obchodu s erotickým zbožím je spojena s rozpaky a pro „slušné“ lidi se snad ani nehodí, jste na velkém omylu. Takový obchod je jak jakýkoli jiný. Jen je v něm spousta zajímavých a pořádně vzrušujících věcí. A co víc, už jen chystání se na „výpravu“ za kupí vibrátoru (a kdoví, jestli zůstane jen u něj) může být pořádně vzrušující!

Uvidíte, že jen co si prohlédnete výrobky ve skutečnosti, bude se vám vybírat mnohem lépe. Kromě toho si můžete v případě nejasností nechat poradit od personálu (a ne, nemusíte se stydět požádat o pomoc – naopak byste měli zahodit rozpaky a vyptat se na vše potřebné, abyste zbytečně nevyhodili peníze za něco, co nikdy nepoužijete). Kromě toho v kamenné prodejně dokoupíte veškeré příslušenství (například správný lubrikační gel hodící se k materiálu, z něhož je vibrátor vyroben). Není nic smutnějšího, než když si po dnech těšení se přinesete domů vytoužený vibrátor, těšíte se, jak ho hned s partnerem vyzkoušíte, a zjistíte, že nemáte potřebný typ baterií...

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat