Erotická masáž bez rukou. Čím vším se dá masírovat?

Už máte dost té stále se opakující a monotónní předehry? Pak se vám jistě budou líbit techniky, které jsou smyslné a účinné – ale neobvyklé. Jak dráždit partnera bez rukou? Takhle! Ať žije léto!

Encyklopedie masáž popisuje jako jednu z nejstarších terapií, kterou se mohou aplikováním tlaku na svaly a tkáně léčit zranění, zmírňovat bolesti a stres, zlepšovat krevní oběh a uvolňovat napětí. Pro tyhle účinky ji miluje kde kdo.

Podle Durex Globálního průzkumu je jako součást předehry oblíbená hlavně u jižních národů. Španělko, Chorvatsko, Řecko, Itálie… Tam zkrátka vědí, co se sluší a patří k probuzení a posílení sexuální energie, která doslova vymítá napětí a stres!

Každá chvíle času se dá využít

Propracovávání těla odshora dolů a vytrvalé pohyby v pravidelném rytmu sice zná každá milenka a milenec „od moře“ tam dole, ale jak to chodí u nás? Češi jsou prý víc konzervativní, i když rádi o sexu hovoří a mají k němu kladný vztah. Držíte se i vy zpátky? Pak je na čase zkusit letos v létě něco úplně jiného. Vlastně tak trochu odlišnou masáž – bez rukou, která se dá zahrnout do jakéhokoli sexuálního dovádění doma, venku, na výletě, ve chvílích o samotě… A jak na ni?

Podle britské sexuální poradkyně Lindy Sonntag, která má nespočet nápadů na zpestření párového milování, jsou hruď, břicho, horní část stehen, záda a hýždě hlavními oblastmi, na které je třeba se soustředit.

Letní hrátky se nedrží zpátky

Někteří lidé také zbožňují, když se jim postupně sají prsty na nohou a i rukou,“ hlásá tahle inspirativní poradkyně, která tak vlastně dává úžasný tip na léto. Sandály plus častější či dlouhodobé koupání a tudíž zvýšená hygiena zvyšují šance na to, že mezi vámi a partnerem něco takového proběhne. Nejdřív se ale soustřeďte na ony zmiňované techniky bez rukou – a začněte jazykem. Hodit se vám totiž budou víc než jednou.

Jak si zajistit potřebnou vlhkost?

Naolejujte partnerovo tělo, aby vám nevyschl jazyk (příjemné jsou například dýňové nebo ořechové oleje v bio kvalitě). Lízejte páteř odshora dolů pevným, vlnivým pohybem, pak pokračujte přes zadnici, jež si zasluhuje zvláštní péči. „Kůži na ní popotahuji rty a zároveň simuluji roztažení. Jazykem jezdím tak, že to vypadá, jako bych ty půlky chtěla od sebe roztáhnout. Mému manželovi se to moc líbí,“ popisuje nejmenovaná čtenářka, která si přála zůstat v anonymitě. Dobrý tip…

Vtiskněte ústa do vnitřních stran stehen a šimrejte je jazykem. Pak vsuňte jazyk do pupku a olizujte břicho kolem jako mlsná kočka. Směr lízání je koneckonců jedno, ale pohodlnější nejspíš bude ten ve směru hodinových ručiček.

Nakreslete pevnou vlnovku jazykem vzhůru přímo ve středu hrudníku, pak klikatě napříč přes linie žeber směrem do stran a zase zpátky. Pak se soustřeďte na ňadra a hlavně bradavky (někteří muži je mají velmi citlivé). Nebo jednejte podle citu a empatie. Chování milence vám jistě prozradí, co se mu líbí.

Pokud budete mít sucho v ústech, což se v létě stává docela často, můžete vyzkoušet i jiné slastné hokusy a pokusy. Co a jak zaměstnat?

Masáž vulvou: Obkročte partnera a masírujte mu hrudník nebo jinou část těla svým klínem. (Opět platí, že by pro větší pohodlí obou mělo být tělo přijímajícího naolejované.)

Masáž vlasy: Dokonce, i když máte hodně krátké vlasy, můžete na to vlítnout! Nakloňte se nad jeho trup a přejíždějte mu vlasy nahoru a dolů, nebo kolem dokolečka. Mnohým to připadá smyslné.

Masáž bradavkami: Skloňte se k němu a masírujte milencovo tělo svými bradavkami. Kružte jimi, kreslete písmena, masírujte mu penis svými ňadry, nebo v případě větších proporcí spojte svoje dvojčata rukama a penis zasuňte do mezírky mezi ně. Muži to milují!

Masáž nohama: Sedněte nebo lehněte si tak, aby bylo možné zavěsit svoje nohy nad partnera. Pak se mu po „namazaném“ těle dají kreslit palci různé obrazce. (Zkuste nanést vrstvu opalovacího krému a neroztírejte ho, aby na bílé ploše byl vidět váš láskyplný výtvor.) „Je to jako malování abecedy na záda, akorát to děláte palcem. Je to docela sranda,“ směje se a dvaatřicetiletá Nikola, která se tímhle způsobem již pobavila. Zkusíte to taky?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat