Který měsíc v roce máme nejvíc sexu? Uhodnete?

13.07.2016 | Sex a vztahy

Začátek prázdnin většina lidí tráví dovolenými a výlety. Pracovní nasazení poklesá a s ním také míra stresu v zaměstnání i rodině. A znát je to podle sexuologů také na chování v posteli. Páry spolu v červenci totiž souloží s nejvyšší frekvencí za celý rok. V průměru čtyřikrát do týdne.

V žádné jiné části roku lidé nesouloží tak často jako právě v červenci. Frekvence pohlavních styků se zvýší mírně v květnu, o něco ještě v červnu a v červenci dosahuje maxima. V srpnu lehce poklesne, už v září se propadne výrazně. A v listopadu je na polovině červencových hodnot.

Frekvenci souloží u dospělých zkoumala také společnost Lovehoney, jejíž mluvčí k výsledkům výzkumu uvedl: „Na počátku července se lidé cítí šťastněji a sebevědoměji, takže je daleko jednodušší flirtovat a užívat si zábavu, a to znamená, že mnohem víc lidí souloží.

Když je teplo, odhalujeme více kůže, to nás všechny vzrušuje. Také proudí více krve pánevním dnem. Tím se zvyšuje vzrušení, a když si začneme více své genitálie uvědomovat, chceme je také více používat. A když se uvolníme, začneme se emocionálně více otevírat proudu životní energie v nás samotných. Jedním ze způsobů, jak to lze vyjádřit, je prostřednictvím sexu,“ uvedl sexuolog Mike Lousada v rozhovoru pro deník The Sun.

Frekvence souloží během roku (počet souloží za týden):

Leden 2,3
Únor 2,8
Březen 2,5
Duben 2,6
Květen 3
Červen 3,2
Červenec 4
Srpen 3,7
Září 2,7
Říjen 2,6
Listopad 2,1
Prosinec 2,9







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat