6 myšlenek, které vás spolehlivě odvedou od orgasmu

12.07.2016 | Sex a vztahy

Ženský orgasmus je občas pořádná magie. Abychom jej dosáhly, potřebujeme totiž kromě jiných orgánů zapojit i mozek. A ten nesmějí rušit žádné znepokojující myšlenky. Třeba ty následující.

Které myšlenky nás spolehlivě zbaví možnosti užít si milování se vším všudy, tedy i se slastným vyvrcholením?

1. „Proboha, to trvá už věčnost!“

Zatímco někdy jsme nakloněny dlouhé předehře, jsou dny (a noci), kdy máme chuť na pořádnou rychlovku. Jenže ne vždy se taková informace dostane i k našemu partnerovi. A ten – protože ví, že je potřeba nás pořádně „rozparádit“ - se věnuje nekonečné předehře. V okamžiku, kdy nás tato skutečnost začne nudit a přestaneme si předehru užívat, se můžeme s orgasmem rozloučit.

2. „Sakra, já zapomněla poslat ten mail pro šéfa...“

Jakmile vpustíte do sexu starosti z práce, je po rozkoši. Partner se může snažit, jak chce, vy už zas přemýšlíte o všech průšvizích, co se na vás valí, a orgasmus se odsouvá na jindy.

3. „Jen jestli tam dole dost voním...“

Je až s podivem, jak málo nesebevědomé dokážeme být, když přijde na naši vlastní pochvu. Je normální, jak tam dole vypadám? Co když už po té sprše tak nevoním? Líbím se mu vůbec? Tak pokud váš mozek zaměstnávají takové myšlenky, cestu k orgasmu si hodně komplikujete. Tak s tím přestaňte! Vypadáte zcela normálně, vaše vůně je pro vašeho partnera neodolatelná a rozhodně se mu líbíte!

4. „Pomoc, já se asi počurám!“

Spousta žen má těsně před orgasmem pocit, jako by se měly každou chvilku počurat. A tak orgasmus raději zadrží a stáhnou pánevní svaly. Přitom je to vážně škoda. Ona je totiž pravděpodobnost, že během orgasmu dojde skutečně k úniku moči, extrémně nízká. Takže příště buďte v klidu a užijte si vyvrcholení se vším všudy!

5. „Hlavně bych měla konečně přestat fantazírovat o (doplňte dle chuti).“

Zastavit potěšení z milování jen proto, že se cítíte provinile, když si u něj místo partnera představujete oblíbeného herce/zpěváka/kolegu z práce, je zbytečné. Fantazie jsou neškodné a jen a jen vaše! Jestliže vás k orgasmu přivede obraz Benedicta Cumberbatche před očima, tak si to pořádně užijte!

6. „Snad nás neslyší děti!“

I mámy mají uspokojivý sexuální život! A jestliže se obáváte, že by vás děti mohly během sexu s partnerem zaslechnout, udělejte už předem vše pro to, aby se tak nestalo. Milujte se, až když děti tvrdě spí, nebo třeba v místnosti, jež je dostatečně vzdálená od jejich pokojíčku. Myšlenky na ně by vás pak už neměly rušit od potěšení z orgasmu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat