Co byste měla vědět o sexu, než vám bude 30

26.10.2019 | Sex a vztahy

Ať už jste začala objevovat krásy sexu před dvacítkou nebo po ní, po těch letech byste už měla určité věci znát. A dodržovat jistá pravidla. Jaká?

Tak například, že…

…je dobré umět říct, co vlastně chcete.

Muži nejsou jasnovidci a každé z nás se v posteli líbí něco jiného. Tak se naučte partnera navádět, abyste si sex užila tak, jak chcete!

…předstírat pravidelně orgasmus není nic hezkého.

Ani pro partnera, ani pro vás. Zatímco váš partner bude i nadále žít s představou, že vás milování s ním přivedlo k vyvrcholení, vy se ho nejspíš jen tak nedočkáte. Mluvíme samozřejmě o neustálém předstírání orgasmu, že jednou za čas „zapředstíráte“, není nic tak strašného.

…sobeckost není sexy.

Nezapomínejte, že jste v posteli dva! Nejde jen o vaše uspokojení, ale i o partnerovo.

...polykání není nic hrozného.

Polykat, nebo nepolykat? Upřímně řečeno, polykání není nic tak hrozivého, jak se nás pořád někdo snaží přesvědčit. Samozřejmě se k němu nenechte nutit, ale zkuste ho. Minimálně se při něm nadělá mnohem méně „nepořádku“.

…zvuky jsou důležité.

Ať už při milování a orgasmu křičíte, vzdycháte nebo třeba „pištíte“, je to v pořádku! Zapomeňte na nejrůznější romantické filmy nebo porno – tak jako herečky v podstatě žádná žena při milování nezní! Takže dejte svým hlasivkám zelenou!

…první milování není určující.

Zatímco okolo dvacítky byste nejspíš chlapíka, co byl v posteli nešika, hned po první zkušenosti poslala k šípku, teď už víte, že první sex s novým partnerem není tak úplně směrodatný. Nervozita a snaha zaujmout dělá své – a většinou ne v dobrém slova smyslu. Tak mu dejte ještě další šanci!

…chlap, co jede jen na sebe, za to nestojí.

Ovšem ony další a další šance nedávejte donekonečna. Pokud vám to v posteli neklape prakticky nikdy, nemá cenu se do milování ani vztahu nutit. Sex je totiž pro partnerství důležitější, než byste si myslela!

…vstup zadním vchodem bez povolení je zakázán.

Anální sex je sice možná „in“, ale musí mu předcházet vzájemná dohoda a hlavně touha zkusit ho u obou partnerů! Jestliže jste řekla jasné „NE“ a partner se o anální sex stejně pokusí, je to varovné znamení, které byste neměla přehlížet.

…masturbace není jen pro nezadané.

Průzkumy ukazují, že ženy, které masturbují i přesto, že mají s partnerem uspokojivý sexuální vztah, jsou v oblasti milování mnohem spokojenější než ty, které se sebelásce neoddávají.

…experimenty musí lákat oba.

Plnit si navzájem své tajné sexuální sny a fantazie je ohromně vzrušující. Ovšem nikdy byste neměla posouvat své hranice toho, co chcete ještě zkusit, donekonečna. Zrovna tak byste neměla naléhat na partnera, aby zkusil něco, do čeho se mu dvakrát nechce. Vzájemný souhlas je podmínkou úspěchu!

…říkat „ne“ je v pořádku.

Nemáte-li chuť na milování, řekněte to. Člověk není stroj, který z minuty na minutu přeladí ze stresu v práci či doma do polohy roztouženého milence/milenky. Nemusíte se do sexu nutit jen proto, že ho partner zrovna teď vyžaduje.

…partner miluje vaše tělo.

Se vším všudy! I s těmi několika nedostatky, které každá z nás má. Váš muž nečeká v posteli ani Jennifer Lopez, ani Gisele Bündchen. Chce vás. Jenom vás!

…předehra není bonus.

Ačkoli je občas nějaká ta rychlovka zatraceně vzrušující záležitost, nehodí se vždycky. A tak muži, kteří mají pocit, že předehra je jen taková nedůležitá nadstavba sexu, za nic nestojí.

…i ženy mohou převzít iniciativu.

Nevěřte těm řečem o něžném, pasivním a slabším pohlaví. I ženy mohou iniciovat milování jako první nebo „převzít velení“. Většina mužů bude nadšená!

…řeči o tom, jak nemůže mít kondom, jsou nesmysl.

Nemáte-li stálého partnera, je kondom naprostou nutností. A i když žijete v monogamním sexuálním vztahu a používání kondomu vyžadujete, máte na to právo. Takové ty řeči, že si sex s gumou neužije nebo že se mu nepostaví, jsou jen výmluvy. Užije, postaví.

…nikdy byste neměla soudit sexuální život ostatních.

Každý si v posteli užívá něco jiného. A i když někdo miluje praktiky, které by vás nevzrušily ani omylem, není to důvod k úšklebkům a odsudkům.

…sex je zábava!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat