Opravdu špatné nápady před sexem

Napadlo vás někdy, zda mohou činnosti, které děláte před milováním s partnerem, ovlivnit potěšení ze sexu?

Následujícím činnostem byste se před odchodem do postele (respektive před milováním) měli vyhýbat. Nejen pro vaše, ale i partnerovo či partnerčino dobro.

Vzít si antihistaminikum

Pokud vás trápí kašel či rýma a užíváte antihistaminika, nechte jejich užívání raději až po sexu. Proč? Tyto léky totiž mimo jiné způsobují vysušování sliznic. A to nejen těch v nose či dýchacích cestách, které se nám díky nim krásně uvolní. Bohužel se účinek antihistaminik může projevit i na nedostatečném zvlhčení pochvy. A to pro milování není dobrá zpráva.

Jíst ostrá jídla

Nejenže dokáží tyto pokrmy zamávat s naším zažíváním (což nebývá zrovna velká romantika), ale podle některých odborníků ovlivňují i to, jak „tam dole“ chutnáme. Navíc pokud nám zbytky ostrého jídla ulpí na prstech, kterými se pak dotkneme svých či partnerových/partnerčiných intimních míst, promění se sex ve velmi nepříjemnou záležitost (au).

Přehnat to s alkoholem

Ano, po alkoholu je většina z nás mnohem uvolněnější, ale od určitého množství už na nás nemá tak pozitivní účinky. U mužů může způsobit problémy s erekcí, u žen pak s dosažením orgasmu (a to je škoda, nemyslíte?).

Oholit si intimní partie

Ačkoli spousta z nás (a přibývá i mužů) udržuje svá intimní místa zcela bez chloupků (nebo jen s minimem), neměli bychom se holení věnovat bezprostředně před sexem. Pro pokožku je holení vždycky zátěž, takže může být podrážděná – a kontakt s tělem partnera/partnerky jí ve zklidnění nepomůže. Výsledkem mohou být zarůstající chloupky, vyrážka nebo nevzhledné a hlavně nepříjemné podráždění.

Použít v rámci předehry jídlo

Hrátky s jídlem mohou být v posteli velká a hlavně vzrušující zábava. Ovšem do doby, než se například šlehačka či čokoládový sirup dostane do kontaktu s našimi intimními partiemi. Především v ženské pochvě mohou cukry a spol. napáchat velké škody. Dlouhodobá a nepříjemná kvasinková infekce není nic, po čem bychom my ženy toužily.

Zdroj: https://www.news24.com/health24/sex/safe-sex/6-things-you-should-never-ever-do-before-you-have-sex-20181121







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat