Opravdu špatné nápady před sexem

Napadlo vás někdy, zda mohou činnosti, které děláte před milováním s partnerem, ovlivnit potěšení ze sexu?

Následujícím činnostem byste se před odchodem do postele (respektive před milováním) měli vyhýbat. Nejen pro vaše, ale i partnerovo či partnerčino dobro.

Vzít si antihistaminikum

Pokud vás trápí kašel či rýma a užíváte antihistaminika, nechte jejich užívání raději až po sexu. Proč? Tyto léky totiž mimo jiné způsobují vysušování sliznic. A to nejen těch v nose či dýchacích cestách, které se nám díky nim krásně uvolní. Bohužel se účinek antihistaminik může projevit i na nedostatečném zvlhčení pochvy. A to pro milování není dobrá zpráva.

Jíst ostrá jídla

Nejenže dokáží tyto pokrmy zamávat s naším zažíváním (což nebývá zrovna velká romantika), ale podle některých odborníků ovlivňují i to, jak „tam dole“ chutnáme. Navíc pokud nám zbytky ostrého jídla ulpí na prstech, kterými se pak dotkneme svých či partnerových/partnerčiných intimních míst, promění se sex ve velmi nepříjemnou záležitost (au).

Přehnat to s alkoholem

Ano, po alkoholu je většina z nás mnohem uvolněnější, ale od určitého množství už na nás nemá tak pozitivní účinky. U mužů může způsobit problémy s erekcí, u žen pak s dosažením orgasmu (a to je škoda, nemyslíte?).

Oholit si intimní partie

Ačkoli spousta z nás (a přibývá i mužů) udržuje svá intimní místa zcela bez chloupků (nebo jen s minimem), neměli bychom se holení věnovat bezprostředně před sexem. Pro pokožku je holení vždycky zátěž, takže může být podrážděná – a kontakt s tělem partnera/partnerky jí ve zklidnění nepomůže. Výsledkem mohou být zarůstající chloupky, vyrážka nebo nevzhledné a hlavně nepříjemné podráždění.

Použít v rámci předehry jídlo

Hrátky s jídlem mohou být v posteli velká a hlavně vzrušující zábava. Ovšem do doby, než se například šlehačka či čokoládový sirup dostane do kontaktu s našimi intimními partiemi. Především v ženské pochvě mohou cukry a spol. napáchat velké škody. Dlouhodobá a nepříjemná kvasinková infekce není nic, po čem bychom my ženy toužily.

Zdroj: https://www.news24.com/health24/sex/safe-sex/6-things-you-should-never-ever-do-before-you-have-sex-20181121







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat