Jak rozhodovat o rytmu milování? Tyhle způsoby jsou bezkonkurenční!

Sex může trvat několik minut i hodin, přičemž někdy je lepší první varianta, jindy ta druhá – záleží na rozpoložení, fyzických možnostech a samozřejmě náladě. Co ale dělat, pokud o celém setkání chcete rozhodovat výhradně vy? Takhle se rodí sexy scénáristky!

Občas dochází k situacím, kdy partner trochu líně přijímá erotickou stimulaci svojí partnerky, nechá se hýčkat do aleluja, ale trochu zapomíná na to, že i ona je jen člověk – a že dlouhé desítky minut „dávání“ taky někdy musí skončit. Jestli to ten váš taky nechápe, prostě se ujměte vedení a pozlobte ho nejen oboustranným orálním potěšením.

Dokonalé načasování

Jen ať si v klidu leží na zádech, vy, v odvrácené poloze, si přidřepnete na bobku přes jeho ústa a dáte mu svým klínem plný polibek na rty. Pomalu se naklánějte dopředu a opřete se jedním loktem o postel.

Vezměte tělo jeho penisu do úst a provádějte takzvaná dlouhá pohlazení (čili berte si jeho penis tak hluboko do úst, jak je vám to příjemné). Ta střídejte s lízáním jeho špičky a s jejím vysáváním.

Vidím, slyším, jsem – a rozhoduji

Po celou dobu tohoto nadmíru chlípného procesu nezapomínejte pohybovat zadečkem a usměrňovat jeho jazyk na svém poštěváčku. Když on, tak i vy… Je jasné, že máte vedoucí úlohu, a proto musíte vědět, že pro mnoho mužů je tato pozice natolik vzrušující, že když zvýšíte tempo stimulace, milenec velice brzy vyvrcholí.

Pokud je to váš primární záměr, hlavou pohybujte rychleji a vysávejte intenzivněji. Nebude vědět, čí je, a za chvilku se absolutně vzdá – a odevzdá. Nevěříte? Vyzkoušejte.

Mimochodem, užít si vedení můžete i jinak. V jezdeckých polohách! Na toto téma existuje mnoho variací, ale mezi dvě základní patří poloha obličejem k partnerovi a poloha zády k němu.

Jen se na mne podívej…

Co se týče první varianty, položte si milence na záda, přidřepněte si na bobku a rukama mu pomozte do vás vniknout. Začněte pomalými, krátkými nárazy a užívejte si, že je ve vás jen kousíček penisu. A potom, aniž zvyšujete rychlost, přírazy prodlužujte tak, až se do vás dostane penis úplně celý.

Obecně platí, že pokud se budete pohybovat do stran, penis se méně tře, tudíž vzrušení opadává. Pakliže však zvolíte předklony a záklony, měníte hloubku pronikání a zároveň vám vizuální kontakt napovídá, co pravděpodobně vede k rychlejšímu orgasmu. Nebojte se nejdřív zkusit, co platí na toho vašeho. Pak už ho nemilosrdně přiveďte k orgasmu.

Výhled na záda? Chlípný!

I když se může zdát, že v poloze zády k němu patří všechny výhody milenci, opak je pravdou. Pohled na vaše pozadí vzruší 90 mužů ze sta. Pořád je čistě na vás rychlost, hloubka a technika. Můžete se totiž libovolně otáčet „na penisu“, co hrdlo ráčí. Chce to sice trochu šikovnosti, ale na způsob přijdete de facto ihned.

Mělčí radši než hlubší

Nejprve ale vyšpulte a natřásejte vším, co vám bylo naděleno. A hrajte si se zasouváním. Výzkumy překvapivě ukázaly, že čím je proniknutí hlubší, tím je pro muže méně vzrušující.

Pokud tomu tak je, mírně se zakloňte a penis v sobě nechte jen částečně. To popožene jeho sperma k úniku. (V opačném případě se předkloňte kupředu a nechte jej v sobě co možná nejhlouběji. Tím vyvrcholení naopak oddálíte.) Vždy a všude však dejte na reakci partnerova těla. Ta vám nejspolehlivěji napoví, co máte dělat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat