Malé změny pro velké vzrušení

17.05.2022 | Sex a vztahy

Máte s partnerem při milování oblíbené dvě tři polohy, které neustále opakujete, a i když byste rádi změnu, už jen při pohledu na pozice z Kámasútry vás bolí všechny svaly? Nebojte, k novým zážitkům v posteli stačí i malé změny!

Jak proměnit tradiční polohu v nevšední zkušenost? Třeba některým z následujících postupů!

Zapojte lokty

Poloha zezadu, kdy je žena na všech čtyřech, vám poskytne nové potěšení, pokud se žena neopře jen o dlaně, ale „sníží se“ na lokty. Jednak umožní partnerovi hlubší průnik, jednak ji nebudou bolet zápěstí v případě tvrdších přírazů.

Pomoc ze skříně

U polohy zezadu ještě zůstaňme. Když bude žena na všech čtyřech, partner jí může okolo boků omotat silnější šátek nebo široký pásek. Ten pak může využívat k přitahování ženy směrem k sobě. Jednak si může uvolnit jednu ruku (a tu využít například k dráždění partnerčina klitorisu), jednak odpadne pro ženu často nepohodlné držení (plus vzrušení z nové „pomůcky“ také dokáže své).

Kam dát nohy

I tradičního misionáře můžete obléknout do nevšedního hávu. Klasicky leží žena na zádech a muž leží na ní, mezi jejíma nohama. Zkuste to příště jinak – žena na zádech, muž nad ní, ale její nohy jsou mezi nohama muže. Tím sice zabráníte hlubšímu průniku, ale pochva se bude zdát „těsnější“ a navíc si žena užije větší stimulaci klitorisu.

Trocha jógy

Nebojte, ani tato úprava misionářské polohy nevyžaduje žádné velké pohybové schopnosti. Žena v ní uchopí své nohy pod koleny a přitáhne si je k tělu. V této pozici pak nohy mírně roztáhne (ale stále je drží pod koleny), lýtka a chodidla směřují vzhůru ke stropu. Taková poloha zajistí nejen hluboký průnik, ale také těsnost pochvy a větší tření těch správných míst pro intenzivní orgasmus obou partnerů.

Zdroj: názory autora - celý článek






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat