Rozpaky k orálnímu sexu nejsou na místě

Orální sex. Skvělá zábava a dokonalý prostředek, jak sdílet s partnerem blízkost a intimitu. A přesto se při něm řada žen stále necítí ve své kůži. Zapomeňte na rozpaky a dopřejte partnerovi či sobě tu úžasnou rozkoš ústy!

Proč byste konečně měla odhodit rozpaky kvůli orálnímu sexu?

Je to prostě sex

Milování je důležitou a přirozenou součástí života každého z nás. A pokud vás baví orální sex, není nutné se kvůli tomu cítit jakkoli provinile – ať už jste při něm aktivním nebo pasivním z partnerů! Při misionáři přeci také žádné rozpaky necítíte.

Je skvělým bojovníkem proti stresu

Orální sex je jednou z nejrychlejších a nejzaručenějších cest k orgasmu. A co dělá orgasmus? Uvolňuje v těle produkci hormonů, díky nimž se cítíme skvěle. Po stresu nebo špatné náladě není ani památky.

Umí zatočit s vráskami

Je prokázáno, že sperma obsahuje látky, které pozitivně působí na naši pokožku a omlazuje ji. Zkrátka získáme takovou pleťovou masku se spoustou potěšení k tomu…

Dělají to všichni

Tedy skoro všichni. Podle průzkumů (1) se ve světě slastem orálního sexu oddává 60 až 80 procent lidí. Tak vidíte – proč se kvůli tomu cítit trapně? Kdyby se jednalo o něco „nenormálního“, nedělal by to v podstatě každý!

Chrání srdce

Především u mužů jsou orgasmy jednou z těch příjemnějších metod, jak snižovat riziko onemocnění některou z chorob srdce. Takže mu tím, že jej potěšíte ústy, vlastně pomáháte udržet si zdraví. A z toho byste rozpaky cítit neměla!

Není to vrozená dovednost

Nikdo se nerodí s talentem pro orální sex. Učíme se za pochodu, každý pokus je dalším krokem k dokonalosti. Jasně, zpočátku (a nejen zpočátku) budeme chybovat, zkoušet různé věci, některé se budou líbit, jiné nadšenou odezvu nevyvolají. No a co. Žádný učený z nebe nespadl a i nadšení pro věc se počítá. Tak pěkně trénujte!

Nemusí se líbit všem

Navzdory všemu výše napsanému je nutno poznamenat, že někteří lidé zkrátka nikdy nepřijdou orálnímu sexu na chuť. Ne snad proto, že by se nedokázali zbavit studu, ale prostě to není jejich „šálek čaje“. To je v pořádku. Jestliže mezi takové lidi patříte, nenechte se nikým do orálních hrátek nutit.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3901667/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat