10 myšlenek, co při sexu proběhnou hlavou každé z nás

Náš mozek je zajímavý orgán, který ani na vteřinku nevypne. Dokonce i v noci, kdy vlastně odpočívá, nás zásobuje sny. A tak není divu, že občas pracuje i ve chvílích, kdy bychom nejraději neměly žádné myšlenky. Ano, při milování s partnerem. Co nás v té chvíli také může napadnout?

Většina z nás zažila sex dobrý i špatný, krátký i dlouhý, nudný i plný experimentů… Ovšem ne vždy byly naše myšlenky během těchto intimních chvil tak docela pozitivní. Jak myšlenky se nám občas také honí hlavou?

„Proč jsem utrácela za sexy prádlo, když si ho ani nevšimne?“

Na to, že si náš milý nevšimne, že jsme byly u kadeřnice nebo že jsme si koupily nové šaty (což je občas i výhoda, zvlášť nakupujete-li je často, že), jsme si už zvykly. Ale máloco se vyrovná zklamání z toho, že jsme pečlivě vybíraly sexy kalhotky a podprsenku (nebo body nebo korzet) a on z nás obojí „serval“ během 5 vteřin, aniž by si prohlédl ty důmyslné krajky!

„Hm, ten tedy ví, co dělá… Kdepak se to asi naučil?“

Možná jsou někteří muži na milování nadaní od přírody, ale všichni moc dobře víme, že talent se bez tréninku nerozvine. A tak se nám do mysli může vloudit otázka, kterápak šikovná žena rozvinula talent našeho milého…

„Hm, zdalipak je v posteli taky takhle šikovný (doplňte dle sebe)?“

Fantazii se meze nekladou, dokonce ani při sexu. A že občas během milování myslíte na toho krásného herce, co jste ho viděla předešlý den v televizi? Nebo věnujete vzpomínku kolegovi? No a co! Do vašich představ nikomu nic není.

„Ne, těsně vedle, tohle není klitoris… Ne, tohle taky ne…“

Upřímně, člověk by čekal, že ženská anatomie je celkem univerzální záležitost, tudíž vědět, kde je tak důležitý bod, jakým je právě klitoris neboli poštěváček, patří mezi všeobecné vzdělání. Jenže jak je občas vidět, nepatří…

„Ehm, a co že přesně mám s těmi varlaty dělat?“

Podobný problém z druhé strany. Ani mužská anatomie občas není procházkou růžovým sadem. Co s penisem, to celkem zvládáme všechny, ale pokud dojde na jeho varlata, občas znervózníme. Možná nám neměli jako malým říkat, abychom si nehrály s křehkými věcmi, že…

„Tak počkat, copak on mi to neoplatí?“

Ačkoli milování není sport a nehraje se na skóre, mělo by v něm fungovat jisté pravidlo reciprocity. Pokud jste svého partnera například právě potěšila ústy, měla byste být na řadě vy, kdo si teď tuhle příjemnou záležitost vychutná z druhé strany. To je přece jasné, no ne?

„Neslyším náhodou mobil?“

Nepřišel mi ten mail od kolegyně, na který čekám celý den? Někdy je prostě těžké oprostit se od starostí všedních dní a soustředit se jen a jen na samotné milování. Zvlášť když řešíte v práci tak důležitou věc!

„Dneska to zrovna tak trvá a já mám ještě tolik práce!“

Jsou dny, kdy je dlouhá předehra podmínkou, ale i dny, kdy nás skoro obtěžuje. Jasně, k mužům není příliš fér, že kvůli absenci jasnovideckých schopností mohou těžko odhadnout, v jaké náladě se zrovna nacházíme. Ale takový je život.

„Tak tohle určitě viděl v pornu!“

Z čista jasna se vytasil s nějakou novou polohou nebo praktikou. Kdepak se o ní asi dověděl? V dnešní době, kdy je spíše zázrak, pokud na pornografický průmysl na internetu nenarazíte, není odpověď na tuto otázku až tak složitá.

„No, tak tohle jsem rozhodně nečekala…“

Pamatujete, jak jste poprvé zjistila, že ty pověry o tom, že mužská pýcha se dá odhadnout podle velikosti jeho nosu nebo bot, jsou opravdu jen mýty? Život je zkrátka plný překvapení.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat