Jací muži si s námi nejvíce užívají sexu?

Výzkumů na téma „ženské tělo a sex“ (aneb jaký ideál by rádi pánové měli v posteli) byla provedena celá řada. Ale jak jsou na tom muži? Kteří si podle vědců užívají nejvíce sexu? Konečně to víme!

Výzkumníci z Chapmanovy univerzity provedli průzkum u více než 60 000 heterosexuálních mužů a žen. Ptali se jich nejen na to, kolik měli sexuálních partnerů, ale také se zajímali o jejich výšku a váhu. To aby zjistili, jaké tělo zajistí největší úspěchy u opačného pohlaví. A co z jejich práce vyplynulo?

Na velikosti záleží

V průměru muži a ženy zapojení do výzkumu uváděli 8 sexuálních partnerů. A zatímco vysocí muži spali průměrně s 10 ženami, ti, jimž příroda nenadělila do vínku výšku, uváděli, že měli sex v průměru „pouze“ s 5 ženami.

Jak je tedy vidět, výška hraje u mužů docela zásadní roli. I když – jak uvedli sami autoři výzkumu – rozdíly nejsou zas tak velké, jak by se předpokládalo. Čekali totiž, že vysocí muži budou uvádět mnohem vyšší počet sexuálních partnerek.

„Naše závěry ukazují, že v sexuálním životě hraje výška muže roli. Ačkoli je třeba říci, že vysocí muži podle všeho nemají zas o tolik více sexuálních partnerek, jak by se mohlo zdát,“ přiznává profesor David Frederick z Chapmanovy univerzity.

Vše je relativní

„Jedním z možných vysvětlení, založených na předchozích průzkumech, je, že ženy především preferují muže vyšší, než jsou ony samy,“ podotýká prof. Frederick. Jak je tedy patrné, nejspíš nám ženám nejde o partnerovu výšku jako takovou – stačí nám pár centimetrů navíc, abychom muže považovaly za přitažlivého.

„I to by mohlo stát za faktem, že i velmi vysocí muži mají často stejný počet sexuálních partnerek jako jejich menší vrstevníci,“ domnívají se vědci.

A co váha?

Když pak autoři studie zjišťovali závislost počtu sexuálních partnerek na hmotnosti muže, respektive jeho BMI, zjistili, že nejlépe jsou na tom ti zástupci silnějšího pohlaví, kteří mají ideální BMI. Hned v závěsu za nimi se ovšem umístili muži s lehkou nadváhou!

„Tito muži působí silnějším a mocnějším dojmem, případně mají vypracovanou postavu, což jejich BMI také zvyšuje. Právě oni udávají vyšší počet partnerek než jejich vrstevníci, kteří mají tento index nižší,“ vysvětluje prof. Frederick.






Celkem 8 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat