Sexuální trendy, kterým se raději obloukem vyhněte

22.05.2017 | Sex a vztahy

Rádi v sexu experimentujete a vždy jste připraveni vyzkoušet něco nového? Pak vězte, že některé trendy byste raději měli vynechat. Jsou totiž až příliš nebezpečné, aby vyvážily rozkoš, kterou mohou přinést. Někdy mohou končit i tragicky!

Snaha okořenit si svůj sexuální život je naprosto běžným jevem. Někdy je však hranice mezi zvýšením potěchy a nebezpečným hazardováním se životem obzvláště tenká. Při následujících nebezpečných sexuálních trendech nejsou zdravotní komplikace, psychické újmy či smrt nijak vzácné.

Smrtelná ruleta

Sexuální ruleta dle tamních médií vznikla v Srbsku jako zábava tamní zlaté mládeže. Spočívá v organizování speciálních večírků, které ústí v sexuální orgie. Hosté obvykle nosí masky a jeden z nich vždy musí být HIV pozitivní. Kondomy nejsou povoleny, a riziko nákazy nebezpečným virem se tak stává oním vzrušujícím prvkem, které má sex okořenit.

Prakticky trestný stealthing

Jako stealthing se označuje situace, kdy si muž v průběhu soulože tajně sundá kondom a ve styku pak pokračuje bez ochrany. Svou partnerku tím samozřejmě vystavuje riziku nechtěného těhotenství a riskuje přenos pohlavních chorob mezi oběma partnery. Jde navíc o sexuální trend, který může být klasifikován jako trestný čin. Například ve Švýcarsku muže, který si při sexu sundal kondom a neřekl to své partnerce, odsoudili za znásilnění.

Bez kyslíku

Asfyxiofilie, záliba v erotickém dušení, staví na předpokladu, že se zamezením toku krve a přívodu vzduchu do mozku zintenzivní erotický prožitek. Obvykle je toho dosaženo nasazením igelitového sáčku či neprodyšné kukly na hlavu, případně škrcením na provaze. Praktika je to nebezpečná, neboť při ní může poměrně snadno dojít k poškození mozku či zástavě srdce. Ještě rizikovější je pak její autoerotická verze, při níž velmi často dochází k úmrtím.

Nebezpečné vodní hrátky

O takzvaném waterboardingu často slyšíme v souvislosti s brutálními výslechy, ovšem jednoho příbuzného má i v sexuální rovině. Řeč je o BDSM praktice nazývané water torture. Ta má poměrně široké varianty, od dlouhodobého kapání vody na hlavu až právě po waterboarding, při němž má submisivní partner hlavu zakrytou látkovou kuklou a na obličej je mu lita voda. Waterboarding rychle vyvolává pocit topení se a může způsobit vážné poškození plic, poškození mozku v důsledku omezení přívodu kyslíku i smrt.

Zákeřné korálky

Jako pearling se označuje druh tělesné modifikace, při němž si muži nechávají pod kůži penisu umístit jeden či více plastových nebo kovových korálků. Věří totiž, že tak svým partnerkám dopřejí větší dávku sexuální rozkoše, neboť drobný doplněk údajně pomáhá stimulovat ženské intimní partie. Zákrok muži podstupují buď u piercingových profesionálů, nebo se k němu uchylují rovnou vlastní rukou doma. V takovém případě však podstupují riziko, že jim do rány vnikne infekce a následky mohou být víc než nepříjemné.

Hrozí chronická bolest, erektilní dysfunkce a v extrémním případě i nutnost amputace údu. „Kdo si nechce implantovat kovové kuličky, může zkusit návlek na penis s výstupky nebo plastovými kuličkami. Tím lze totiž dosáhnout podobného efektu,“ radí odborník na erotické pomůcky Adam Durčák.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat