5 triků, které vám zajistí ten nejsilnější orgasmus. O samotě

Všechny víme, že není nic krásnějšího, než dosáhnout vyvrcholení v náručí muže, jehož z celého srdce milujeme. Může takovému orgasmu konkurovat slast, kterou zažíváme během „sebelásky“? S těmito malými triky může!

Ačkoli je jasné, že masturbace je zcela přirozenou součástí života mužů i žen (ano, i těch zadaných), stále má spousta z nás v této oblasti určité zábrany. Zcela zbytečně! Sebeláska totiž může zlepšit i váš partnerský sexuální život! Jak? Například tím, že se naučíte znát dokonale své vlastní tělo, a tak partnera lépe „navedete“, jak vám dopřát to, co vám způsobuje tu nejúžasnější rozkoš.

Jak si zajistit během chvilek jen a jen pro sebe skutečně silný orgasmus?

Vsaďte na hračky

Že se do partnerského milostného života po čase může vplížit rutina, to známe. Ale vězte, že to samé platí i pro masturbaci. Proto není od věci pořídit si nějaké ty šikovné hračky. Ano, čtete správně – hračky, nikoli hračku. Schválně se zkuste porozhlédnout po nějakém sexshopu (pokud patříte spíše mezi stydlivky, zamiřte do on-line obchodu), budete překvapená, kolik šikovných pomocníků máte na výběr! Erotická pomůcka není jen vibrátor, ale nejrůznější stimulátory, vibrační vajíčka, Venušiny kuličky, dilda… Není od věci mít na výběr!

Pořiďte si lubrikant

Lubrikační gel je nejlepším přítelem ženy. A platí nejen při partnerském sexu, ale i při masturbaci. Většina hraček si nejlépe rozumí s gely na bázi vody (některé materiály jsou přece jen citlivější). Chcete zažít něco netradičního? Zkuste si pořídit gel, který chladí, nebo naopak hřeje, nebo který třeba krásně voní.

Rozkoš i „tam vzadu“

Anální sex se dá považovat za jakousi „módní vlnu“ několika posledních let. Nedovedete si představit, že byste něco takového zkusila, i když víte, že váš partner by nebyl proti, ale i tak jste zvědavá, jaké pocity stimulace anální oblasti poskytuje? Pak máte nejlepší příležitost to vyzkoušet – pěkně o samotě. Zpočátku můžete zkusit jen jemnou stimulaci, později zkuste průnik pomocí prstu. Pokud se vám bude líbit, co při dráždění cítíte, pak si můžete pořídit malý anální kolík (pamatujte, že jste začátečnice, takže opatrně). Mimochodem, i erotické hračky pro anální stimulaci jsou velmi rozmanité!

Využijte vodu

Nemyslete si, že masturbace se musí omezovat na postel nebo gauč. Co takhle zaexperimentovat si v koupelně, ve vaně plné vody či pod proudem sprchy? Voda dokáže úžasné věci – přispěje k uvolnění a skvělým pocitům, navíc umí dráždit na těch správných místech. Proč myslíte, že je na trhu tolik vodotěsných erotických pomůcek? Ano, protože masturbace ve vodě dokáže přinést spoustu rozkoše! Jen pozor na kluzké povrchy. Orgasmus zakončený pádem ve sprše není nic, po čem by člověk toužil.

Splňte si sny

Spousta žen (ale i mužů) se před partnerem stydí mluvit o svých fantaziích (což je samozřejmě škoda). Ale to neznamená, že bychom se o ně měly připravit! Zajímá vás, jak například vypadá milování, při němž je žena přivázána k posteli, ale nemáte odvahu pořádat partnera? Pak to zkuste o samotě! Potřebujete vlastně volnou jen jednu ruku – a úžasný zážitek je zaručen. Vzrušují vás nejrůznější hry či netradiční scénáře? Proč nezačít masturbaci třeba čtením erotického příběhu s tímto motivem? Uvidíte, že už jen to, jak se vtělíte do pozice hlavní hrdinky, vám zajistí dokonalou rozkoš a nevšední zážitek!






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat