Osvědčené triky, které i po letech zajistí žhavou noc

Jste spolu už nějaký ten pátek, a tak si říkáte, že vás v posteli už může překvapit máloco? Snažíte se přijít na nějaké experimenty, které by váš sexuální život vysvobodily ze zajetí rutiny? Pak zkuste oprášit také některé osvědčené „postupy“, které se za ty roky mohly někde ztratit. Pořád totiž fungují!

Takže co se vyplatí oprášit ze „starého repertoáru“?

Objevování erotogenních zón

Po těch letech se muži většinou soustředí na 3 hlavní partie ženina těla – ňadra, klitoris a bod G (tedy pokud existuje, čímž si nejsou tak docela jistí ani odborníci). Ovšem že by to byly všechny naše erotogenní zóny, to se říct nedá. Ostatně opačně to platí také – kdy naposledy jste zkoušela objevovat partnerovy erotogenní zóny? Tak si pěkně pohrajte, to by bylo, abyste se při tom pořádně nepobavili a nepřinesli si spoustu rozkoše!

Využívání úst

Samozřejmě, naše rty se dají při milování využívat nejrůznějšími zajímavými způsoby, ale tentokrát máme na mysli jednu z jejich základních funkcí – mluvení! Kdy naposledy jste se s partnerem sváděli slovy? Jsou totiž mocnými čaroději a dokáží pořádně rozproudit krev! Začít můžete jemně, něžně, ale s postupem času klidně přitvrďte. Zapomeňte na „slušné vychování“, ostřejší výrazy jsou rozhodně povoleny!

Společná sprcha

Začíná milování vždycky v ložnici? Tak co ho přesunout také jednou do koupelny? Společná sprcha či koupel může mít pořádně erotický náboj. Mokrá těla, smyslný sprchový gel, nějaká ta masážní houbička a hlavně spousta úžasných doteků! Takovou předehru jen tak něco nepřekoná! Pokud se rozhodnete „akci“ v koupelně i dokončit, pamatujte na jistou dávku opatrnosti – mokré povrchy pořádně kloužou a úrazy v koupelně patří k nejčastějším!

Soukromá show

Co takhle okořenit milování nějakým tím striptýzem? Oči se totiž také chtějí pokochat (a přispět tak k vašemu vzrušení a rozkoši). Ovšem svlékání nemusí být zdaleka jedinou show, kterou si můžete s partnerem nadělit. Zkoušeli jste někdy jeden před druhým uspokojovat svou touhu pomocí masturbace? Vzájemné doteky zakázány – smíte se jen dívat. Pořádně žhavé druhé kolo zaručeno!

Převzetí velení

A co takhle si pohrát s „rolemi“, které během milování zastáváte? Nemusíte hned experimentovat s dominancí a submisivitou (jak je nyní v módě), úplně postačí, když jeden z partnerů převezme kontrolu nad podobou milování (od polohy až po způsob, jakým „dopřeje“ druhému orgasmus). Příště se zase vystřídáte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat