Komentáře k článku

Pohled z druhé strany 09.02.2018

Ráda sleduju televizní kriminální seriály a s motivem přizvaného partnera jsem se tam často setkávala. Ať už se jednalo o potřebu zákonitého majitele partnerky přihlížet (voyerství byla záliba) nebo se tou situací dopracoval ke vzrušení, častěji tam vystupoval smutný případ, že partner nebyl styku schopný (úraz nebo nějaká choroba a podobné příčiny) a vydrželo jim to se zástupnou osobou jen nějaký čas. A končilo to zuřivým záchvatem z nahromaděného napětí a vzteku, protože se mu to celou dobu v podvědomí příčilo, a následovalo bestiální umlácení přizvaného hosta. Tak pozor než se do podobného dobrodružství pustíte.

Vyjádří se taky někdo k tématu ? Pohled z druhé strany 10.02.2018

Něco podobného se odehrálo v příběhu Absolutní moc (Absolute Power) s Clint Eastonem. Tam taky starý kongressman měl mladou ženu a byl schovaný za zástěnou a pozoroval. Jenže jeho ženu taky navštěvoval jeho přítel prezident USA (Gene Hackman) a při jedné návštěvě během prezidentova sadistického záchvatu ochranka kongressmanovu ženu zastřelila. No a pak už to mohlo vést jenom ke špatnému konci. Proto je na místě varování před podobnými experimenty.

Oprava Vyjádří se taky někdo k tématu ? 10.02.2018

Clint Eastwood.

Tan 07.02.2018

Tolerovať neveru ? - možno niekto áno, ale dôvera už je ta tam :)))) - a vlastne o čom potom vzťah akože je ?

Vlastička Tan 08.02.2018

To jsem právě nevěděla o čem je vztah, jednou jsem přišla za tím mojim a on se mě zeptal kde jsem včera byla večer. Já mu řekla že za kámoškou, on se ptal a s pérem?. Já jsem řekla že už to neudělám a dostala jsem takovou šlehu přes držku že jsem odlítla tři metry. Dodnes mi nesedí chrup, to je vzpomínka na to co se asi nemá dělat. To bylo poslední setkání s tím kdo mě měl rád.....

Nevěra Vlastička 09.02.2018

Vlastičko, z vašeho vylíčení vyplývá, že jste to byla vy kdo vztah nakonec ukončil. Protože jestli vám ji partner natáhnul tak jak tady uvádíte, znamenalo to z jeho strany že vám odpouští, vy jste ale usmiřovací ceremoniál nepřijala a opustila jste ho. Bála jste se že se to bude zase opakovat? Myslím tím opakování z vaší strany a že by pak zase následovalo usmiřování. Rozveďte to více, jistě nejsem sám kdo je zvědavý.

vlasticka Nevěra 09.02.2018

Jo máš pravdu, to je strach, špatný svědomí. Potom jsem ho škaredě pomluvila, zesměšňovala jsem ho před kamarádama, ti ho pomlouvají a zesm욡nují. To bych dostala asi o moc víc.... On je hodnej kluk, ale kdy ho něco takového vytočí tak je lepší zdrhnout....

vlasticka vlasticka 09.02.2018

Mezi tím jsem se stihla vyválet s vice kamošama. To bych nerozchodila.....

Vilík 07.02.2018

Já jsem se se svým přítelem seznámil na veřejném záchodku a nevydrželo nám to ani půl roku. Byl moc do větru, samý chlap. Já hledám vážnou známost. Nevěru neunesu.

To bych nerekla, jak si kdo ustele, tak si lehne, individualni

Cherrynka 07.02.2018

Já bych nevěru netolerovala!! Nedokázala bych to

vivi11 07.02.2018

nevěru bych netolerovala

glady 07.02.2018

nevěru bych určitě netolerovala

dady 07.02.2018

nevěru bych nikdy neodpustila*6*

kamila76 06.02.2018

také se mi nevěra nelíbí!!!!!

honzik 06.02.2018

to si nedovedu představit, nějaký otevřený vztah

helus 06.02.2018

Nevěru bych nikdy netolerovala.

konatovka 06.02.2018

Nevěru jsem nemusela nikdy řešit, jsme s manželem většinou všude spolu a to již spoustu let.<3

Psycholog konatovka 07.02.2018

Heleno, už jsem Vás jednou upozorňoval že jste na nevěru nasměrovaná jednodimenzionálně a ve stereotypu - nevěrný mně může být jenom se ženou. A vůbec si nepřipustíte že po dlouhém soužití může být Váš partner už přesycený ženou a potřebuje experimentovat se změnou. Je docela možné, že se už dlouho schází s mužským partnerem nebo Vás to v nejbližším časovém horizonzu čeká. A budete mu takovou "nevěru" tolerovat, nebo jak se s novou situací vypořádáte?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat