Rozpoznejte sobeckého milence na první dobrou

Míst, kde se můžete seznámit s „panem Božským,“ je nespočet. Ale jak poznat, že je to ten pravý? Kdo by to nezažil – sedíte proti sobě a v hlavě už se vám honí myšlenky, jestli s tímhle hezounem skončíte dnes večer v posteli, nebo jestli z toho bude něco víc. Nic proti náhodnému sexu, ale máme pro vás sadu otázek, podle kterých poznáte, koho máte před sebou. Zda se jedná o skvělého milence, nebo jen sobce, který myslí jen sám na sebe.

Možná se vám otázky budou zdát na první konverzaci dost osobní, ale přímé otázky vám snadněji pomohou udělat si jasno o vašem budoucím milenci či partnerovi. Tato sada jednoduchých otázek se zakládá na osvědčeném výslechu americké CIA (Central Intelligence Agency). Inspirujte se od profesionálů, kteří upravili znění otázek tak, aby se hodily na první seznamovací rozhovor.

Tak na rovinu. Jsi ženatý/zadaný?

I když možná zrovna nechcete znát na tohle odpověď, uvědomte si do jaké situace se můžete dostat, pokud muž sedící proti vám má ženu a dvě děti. Nebyla byste první ani poslední žena, která natrefí na ženáče. Vždyť podle průzkumů právě ženatí muži (i ženy) patří mezi největší nevěrníky. Nebojte se zeptat se na tuto otázku na přímo: „Na tebe doma nikdo nečeká?“, „Takový pěkný chlap a není ženatý?“. Příležitost na tuto otázku se jistě najde, vy máte za úkol bedlivě sledovat jeho reakci. Pokud se jedná o nevěrníka, bude potřebovat delší čas na odpověď, může se snažit uhýbat, někdy dokonce přicházejí s historkou, že už jim to doma nefunguje a to už si berte kabát a rychle pryč.

Co děláš? Máš rád svoji práci? Jak vypadá tvůj pracovní den?

Opět si myslíte, že zabíháte do detailů? Ani náhodou, při seznámení je důležité odhalit lháře hned napoprvé. Lháře může odhalit jednoduchá série otázek na jeho práci, nejlépe by to mělo být 3 až 5 rychlých otázek v krátkém časovém intervalu. Zní to možná dost drasticky, ale pokud vám muž lže o tak banální věci, jako je jeho práce, jistě to nebude jediná lež večera!

Polichoťte mu

Podle příležitosti vymyslete svému „budoucímu“ milenci lichotku, například „Máš krásné auto“, „tvůj oblek ti moc sluší, určitě je šitý na míru“, „krásně voníš“. Ať vymyslíte jakoukoli lichotku, klidně jich použijte víc, sledujte jeho reakci. Tímto způsobem můžete odhalit sobce a egoistu! Pokud máte před sebou skromného a pozorného muže, lichotky nebude komentovat, případně velmi střídmě, dokonce někteří muži jsou z lichotek v rozpacích. Pokud, ale před vámi sedí egoista, trefila jste se do černého a o jeho autě bude poslouchat 10 minutovou pohádku o tom, co všechno jeho fáro umí a jak drahý byl jeho oblek od vyhlášeného krejčího.

Nenápadně zabruslete na jeho EX

O muži si můžete snadno udělat obrázek, pokud se rozpovídá o své ex přítelkyni, pokud ho tato otázka vytočí a začne o své ex mluvit vulgárně, tak se mějte na pozoru, příště takhle může mluvit o vás. Podle psychologů pokud je muž uctivý ke své ex přítelkyni je to dobrý signál, že vás bude respektovat. Svoji ex by neměl pomlouvat ani zabíhat do detailů jejich hádek.

Mírná provokace

Bezpečnost při seznámení s cizím mužem by měla být na prvním místě. Nemáte ani tušení jakého muže máte před sebou, myslete i na svoji bezpečnost a buďte obezřetní. Je důležité poznat jestli má své emoce pod kontrolou, hlavně svůj hněv. Chcete-li zjistit zda před vámi sedí normální chlap nebo případně nebezpečný šílenec není od věci vyzkoušet malou provokaci. Během seznámení pozorujte na co je jednoznačně pyšný. Mohou to být jeho vlasy, drahé hodinky, oblek nebo auto. Do jeho milovaných věcí si trošku rýpněte, jednoduchý test je i vylití sklenky čisté vody.  Což v baru není nic neobvyklého, sklenku se snažte vylít co nejtěsněji vedle něj, nepolejete ho, ale dost ho tím rozrušíte. Klidný muž přijme vaši omluvu a zavolá číšníka. Nervák okamžitě vyskočí, začne máchat rukama a mohou se přidat i nadávky. Na takového muže si dejte pozor, je značné, že se dá snadno vyprovokovat maličkostí.

Utřiďte si myšlenky

Na závěr se zamyslete sama nad sebou, co od tohoto setkání očekáváte. Pokud jste jasně rozhodnutá, že tohoto muže chcete jen na jednu noc proč ne, je tolik způsobů jak mu to dát najevo. Jestli jste se však do muže zakoukala, nemusí být dobrý nápad hned s ním skončit v posteli. Po vášnivé noci, mohou pak následovat několik dnů očekávání, deprese a zklamání, zda muž ještě někdy zavolá. Tohle rozhodnutí je jen na vás.

Zdroj: https://www.bonobology.com/signs-selfish-boyfriend/, https://thinkaloud.net/selfish-boyfriend/, https://www.cia.gov/






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat