Základní kalhotková pravidla bez zbytečného faux pas

Tanga, brazilky, boxerky nebo klasické kalhotky, jejich střihů a provedení je opravdu nespočet, ale jsou pravidla, která je spojují. Kalhotky jsou součástí naší intimity, nejenže je ukazujeme jen málokomu, ale jsou v přímém kontaktu s intimními partiemi a i na to bychom neměly zapomínat.

Nošení kalhotek nevypadá jako žádná věda, přesto bychom měly dodržovat tato základní pravidla, díky kterým předejdeme nepříjemnostem v intimních partiích a také společenskému faux pas. Víte, na co si dávat pozor?

Správná velikost

I když se doslova narveme do kalhotek, které jsme nosily před několika lety, je to sice potěšující, ale nic pro naše zdraví. Malé kalhotky způsobují nehezké a bolestivé zářezy, takže jsou nejen nepohodlné, ale dokážete si představit, že se svléknete a vaše tělo budou hyzdit zářezy. No tohle opravdu nevypadá sexy! A to ani pod oblečením, zbytečně akorát zvýrazňují faldíky, které chceme spíše zakrýt.

Nestyďte se za větší velikost, některé ženy si vybírají záměrně větší kalhotky, protože jsou více pohodlné. Myslíte si, že během vášnivé noci bude váš partner prohlížet, zda je na kalhotkách „M“ nebo „L“? Ani náhodou, hlavně, že se v nich budete cítit dobře a budete v nich vypadat sexy.

Kvalitní materiál

Samozřejmě, že i kalhotky zakoupíte v různých cenových relacích, ale za kvalitu je dobré si připlatit. Syntetické materiály nejsou v hodné pro každodenní nošení, mohou způsobit podráždění i kvasinkovou infekci. Naše intimní partie jsou velmi citlivé, a proto dbejte i na kvalitní materiál. Zkrátka bavlna má opravdu něco do sebe, navíc snese vyšší teploty při praní, a tak ničí i více bakterií.

Pozor na prací prostředky

Za intimními problémy může stát i špatně zvolený prací prostředek. Pokud vás často trápí vaginální problémy, změňte nejen materiál vašich kalhotek, ale i prací prostředek. Prací prostředek by měl být co nejšetrnější, zapomeňte na chemické prací prášky a alespoň na své spodní prádlo si kupte kvalitní ekologický prostředek, který je šetrný nejen k životnímu prostředí, ale také k vašim partiím.

Datum spotřeby

I kalhotky mají datum spotřeby, nevěříte? Kalhotky časem ztrácí tvar, barvu, elasticitu, můžete namítat, že tohle je jen estetická záležitost, ale co takhle měkká středová výstelka. U většiny kalhotek je oblast klínu podšitá bavlnou, pro vyšší komfort a odvádění vlhkosti. Je na čase přebrat spodní prádlo a všechny vytahané a potrhané kousky je na čase vyhodit a nakoupit novou výbavu. Jistě touto změnou potěšíte i partnera.

Tanga na každý den

Mnoho žen nedá na tanga celoročně dopustit a jiné kalhotky ani v šuplíku nemají, ale lékaři z této skutečnosti zrovna nejásají. Tanga totiž zvyšují riziko přenosu bakterií z análního otvoru do vaginálního, což může vyústit až ke vzniku mykózy a infekce. Je na čase zkusit i jiné střihy kalhotek, zatím je můžete nosit jen doma i tahle malá změna snižuje riziko.

Krajkové kalhotky

Krajka je na ženském těle zkrátka sexy. Ale pozor, pokud máte v plánu vzít si upnuté oblečení, které by krajku zvýraznilo! Všichni přítomní budou detailně znát vaše kalhotky a budete působit vulgárně. Pokud potřebujete kalhotky do upnutých šatů, nebojte se je vzít do obchodu s sebou, prodavačky jistě tohle pochopí a vy si můžete vybrat takové, o kterých budete vědět jen vy. A navíc přítomní pánové budou přemýšlet, zda jdete naostro, nebo tam dole něco je… Tohle je mnohem rajcovnější, než si myslíte.

Kalhotkové tajemství

Jak již bylo řečeno v předchozím bodě, kalhotky byste neměly na veřejnosti ukazovat. Vždy doma zkontrolujte, zda vám skutečně padnou k danému oblečení a nehrozí, že až se ohnete, nebo si sednete, že všem přítomným sdělíte „dnes mám rudá tanga“. Tohle překvápko si nechte až do ložnice.

Rada na závěr

Všimly jste si, že některé ženy si kupují jednu podprsenku a k tomu rovnou hned několik stejných kalhotek? Není to o tom, že by byly bláznivé shopaholičky. Pro muže je nejvíce sexy, pokud má žena sladěné kalhotky s podprsenkou. Pokud tomu nevěříte, není nic jednoduššího, než to vyzkoušet.

Zdroj: https://brightside.me/inspiration-girls-stuff/16-modern-rules-of-underwear-etiquette-only-real-ladies-know-about-624110/, https://www.vagisil.com.sg/blogs/news/underwear-rules-for-a-healthy-and-happy-vagina







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat