V Praze probíhá Poslední výstava skutečných nahých žen

18.04.2018 | Sex a vztahy

V pondělí byla zahájena v pražském Tančícím domě Poslední výstava skutečných nahých žen, která potrvá do soboty 21. dubna.

Jak již z názvu lze pochopit, vystavují se skutečné nahé ženy. Každý den jich je 13 nových, celkem tak návštěvník může spatřit po celou dobu výstavy 65 žen v různých pozicích, polohách a některých se dokonce může dotýkat.

„Som pokojný a spokojný. Včerajší návštevníci boli nadšení. Tí, čo videli minuloročnú výstavu hovorili, že táto je ešte lepšia. Opäť sa nám podarilo, a tentokrát na päť dní, pripraviť krásny výstavný priestor pre vznik skutočne životných zážitkov,“ hodnotí zahájení výstavy její autor Mário Petreje.

Každý výstavní den je rozdělen na 4 prohlídky. Jedna prohlídka trvá 1,5 hodiny a vstupné na místě činí 799 Kč. Prohlídky začínají vždy v 11:00, 14:00, 17:00 a ve 20:00 hodin.

Pro Voayera jsem vystavovala poprvé a byl to skutečně zážitek i pro mě. Má exibistická stránka byla plně nasycena. Opadla ze mě tréma a cítila jsem se jako obdivovaná královna a bylo o mně velmi dobře a slušně postaráno i ze strany organizátorů,“ říká o zahájení výstavy jedna z modelek.

Přítomnost jako jediný skutečný život

V roce 2016 se dvaatřicetiletý Slovák, přespávající na zemi v kanceláři, rozhodl uspořádat první veřejnou akci ve svém životě světovou Výstavu skutečných nahých žen, kterou výstižně nazval VOAYER. Bez kapitálu dokázal přitáhnout na první výstavu v Bratislavě, která trvala jen dvanáct hodin, více než sedm set nadšených návštěvníků.

Navzdory organizačním problémům s druhou bratislavskou výstavou, na kterou bylo podáno i trestní oznámení, se na tuto unikátní, loňskou a jen osmnáct hodin dlouhou výstavu přišlo v Praze podívat přes patnáct set lidí.

„Při sexu i vnímáni nahoty jsme plně přítomni. A přítomnost je jediný skutečný život, který existuje. Před každou výstavou návštěvníkům doporučuji, aby přišli bez očekávání, jinak budou zklamáni,“ říká autor Poslední výstavy skutečných nahých žen Mário Petreje. „Jednoduše stačí přijít s otevřenou myslí a odejdete se skutečným životním zážitkem,“ doplňuje Petreje.

Více o zrození této světové výstavy autor prozradí v knize „JA, Voayer“, která spatří světlo světa po Poslední výstavě skutečných nahých žen, jež probíhá od 17. do 21. dubna 2018 v pražském Tančícím domě.

"Výstava VOAYER vzbudila loni v hlavním městě velký zájem. Galerie Tančící dům již v minulosti pořádala výstavy erotických děl Káji Saudka či Sexplicit, z tohoto důvodu jsme se rozhodli do Tančícího domu umístit i kontroverzní erotickou výstavu VOAYER," vysvětluje ředitel Galerie Tančícího domu Robert Vůjtek.

 

Vstupenky jsou k dispozici v síti TicketPortal

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat