Trénink pro dosažení intenzivního vrcholu

05.07.2022 | Sex a vztahy

Sex si užíváte, ale přesto se vám nedaří dosáhnout vrcholu? Na vině nemusí být špatná technika partnera. Především u žen často pocházejí tyto potíže z jejich vlastní hlavy.

Dýchejte

Abyste dosáhly orgasmu je potřeba správně a zhluboka dýchat. Aby mohly svaly správně pracovat, je potřeba jim totiž zajistit pořádný přísun kyslíku. Pokud se tedy často přistihnete, že zadržujete dech, zkuste si to pro příště pohlídat.

Zadržování dechu při milování je také jedna z nejčastějších příčin, proč vás začne píchat v boku, podobně, jako třeba u běhání. A s bodavou bolestí se vrcholu dosahuje jen špatně.

Nemyslete

Pokud vás sex někdy nudí a vy při něm vymýšlíte, co uvaříte druhý den k obědu nebo přemítáte o pracovních povinnostech, s největší pravděpodobností se orgasmu nedočkáte. Při milování se soustřeďte jen na to, co se děje s vaším tělem a na samotného partnera. Pokud to nedokážete, raději to odložte na jindy. Sex s duchem nepřítomnou partnerkou není nic zábavného.

Nečekejte

Nezaměřujte se jen na cíl, užívejte si milování jako celek. Nesnažte se odpočítávat minuty, které už jste sexu věnovaly, ale orgasmus přitom stále nepřichází. Někomu stačí pár minut, jiným to trvá mnohem déle. Když přestanete přemýšlet nad tím, zda už to netrvá moc dlouho, půjde všechno snáz.

Uvolněte se

Křečovité polohy nejsou pro dosažení orgasmu příliš vhodné. Pokud vám dosažení vrcholu činí problém, zaměřte se na polohy, které pro vás budou pohodlné, a budete se moci pořádně uvolnit.

Snažte se také vyvarovat zatínání svalů, když máte pocit, že se orgasmus blíží. Často ho totiž provází i zadržování dechu, které celou snahu často zmaří.

Nestyďte se

Užívejte si sex jako jakoukoli jinou zábavu a nemyslete na nedokonalosti vašeho těla, které vás trápí. Stejně tak se nestyďte říct partnerovi, co vám dělá nebo nedělá dobře. Jedině tak může být sex zábavný a dokonalý se vším, co k němu patří. Včetně orgasmu.

Pomozte si

Pokud víte, že samotná soulož vám k orgasmu nestačí, klidně si pomozte. Pořiďte si pár hraček, které budete s partnerem společně používat nebo si pomozte rukou. Jde především o to si to celé užít, ať už se k cíli dostanete jakkoli.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat