Komentáře k článku

Siraellen 10.03.2019

tomu nevěřím

ovace 10.03.2019

to si nemyslím

Mezinárodní den žen ? 08.03.2019

Úplně jsme zapoměli, že je dnes Mezinárodní den žen, věnovaný samozřejmě ženám. Ale také se zapomíná, a je to přitom VŠEOBECNÉ ZNÁMÉ, že na oslavách MDŽ si to pánové spolu mezi sebou bez zábran rozdávají, protože je to mimořádná událost a panuje uvolněná nálada, hlavně alkoholem, a bourají si kachle na záchodě, a dopřávají si zapovězené rozkoše. Spíš by se to mělo jmenovat Mezinárodní den mužů. Pamatuju se ještě na oslavy u nás v podniku. Kdo z pánů včas neodešel, dva týdny si potom nemohl sednout.

helus 08.03.2019

Že by to mělo takový vliv tomu nevěřím.

aster 08.03.2019

To by spousta lidí, které znám (včetně mně), jejichž matky se o ně buď nestaraly vůbec, nebo tak, že by bylo lepší, kdyby se nestaraly, nemohli mít stabilní vztah - naštěstí to tak není. Jasně, že matka může hodně ovlivnit - ale jen zpočátku. Je na každém, jak se v dospělosti popere s tím, co mu naočkovali rodiče.

nea 08.03.2019

Nestotožňuji se s tímto.

kamila76 08.03.2019

Něco na tom pravdy bude.

glady 08.03.2019

zajímavé

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat