Originální sexuální rituály napříč světem

23.03.2021 | Sex a vztahy

V sexu se meze nekladou, hranice si posouvá každý pár dle svých přání a tužeb, každému jak je libo. Ale co když jsou některé sexuální rituály tak podivné, že nad nimi zůstává opravdu rozum stát.

Podobných rituálů najdeme ve světě mnoho. Některé z nich jsou opravdu kuriózní.

Další do party

Svět je zvláštní místo a tradice v některých zemích o to více. V Tibetu jsou lidé sdílní, a to pořádně. Zde totiž podporují manželskou polyandrii. Jde o jistou formu polygamie, kdy jedna žena má více než jednoho manžela. V Tibetu se o jednu ženu dělí především bratři. Většinou vzniká tehdy, kdy jeden muž není schopen zcela podporovat svoji manželku, tak si do party přiberou dalšího z bratrů. Dělí se nejen o dům, jídlo či peníze, ale také o postel. Se vším všudy.

Pod dohledem

Ve většině zemí světa je zvykem, že po svatebním dni přichází první novomanželská noc, kterou dvojice tráví o samotě a veškeré dění za zdmi jejich ložnice je v jejich režii. Jinak je tomu v Africe, kde je zvykem trávit svatební noc ve třech. Zkušenější žena ulehne pod postel novomanželů a kontroluje, zda došlo k naplnění manželské povinnosti, případně radí, co mají dělat.

Podobně je tomu v Kolumbii. Tam roli dozorčího přijímá matka nevěsty, tedy mužova tchyně. Ta dohlíží na celý akt a kontroluje, zda páreček provádí vše správně a navrhuje ideální praktiky, které by dotyční měli vyzkoušet. Neuvěřitelné, že?

Domek pro radovánky

V kambodžské provincii Ratanakiri žije kmen Kreungů, který má velmi neobvyklou tradici. Staví zde malé chýše, jež jsou určené zdejším teenagerům, kteří se v nich oddávají sexuálním aktivitám. Chatrče staví svým dcerám jejich otcové a není výjimkou, že se do nich denně uchylují děti mladší třinácti let. Jejich rodiče považují svolení k podobným hrátkám za slušnost, jelikož chtějí svým dětem dopřát svobodu a zároveň v noci nechtějí být rušeni. Většina populace by takový přístup odsoudila, zde se ale děti v sexuálních hrátkách podporují. Inu, jiný kraj, jiný mrav.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat