Marihuana zlepšuje milostný prožitek

03.07.2022 | Sex a vztahy

Průzkumy mezi uživateli marihuany dokazují, že lidé užívající tuto drogu se věnují sexu častěji a také ho hodnotí jako uspokojivější. Existuje však málo studií, které se zabývají přímými účinky na sexuální funkce. Jednou z nich je výzkum doktorky Becky K. Lynnové, která prokázala, že u žen užití drogy souvisí s lepšími sexuálními funkcemi a také větší pravděpodobností dosažení orgasmu.

Studii (1) publikoval odborný časopis Sexual Medicine a Lynn v ní tvrdí, že je marihuana účinným afrodiziakem pro ženy. Nejenže zlepšuje požitek ze sexu u žen, které mají bolesti při souloži, ale také zvyšuje šanci na dosažení orgasmu a zlepšuje libido. „Pozorovala jsem zlepšení u žen s chronickými bolestmi, které trpěly bolestmi při sexu, u žen s potížemi s dosažením orgasmu či neschopností dosáhnout orgasmu a u žen, které užívaly marihuanu k posílení libida, které bylo výrazně slabší než partnerovo,“ tvrdí doktorka Lynn.

Její výzkum se zabýval přímými účinky po požití drogy, ale nesledoval dlouhodobé působení na sexuální funkce a uspokojení. Jiné výzkumy naznačují, že ženy užívající pravidelně drogu mají uspokojivější orgasmy a dosahují ho dvakrát častěji než ty, které drogu neužívají vůbec.

Jde to i jinak...

Že zrovna nejste nadšené z představy, že byste si musela dávat před milováním konopí, abyste dosáhla orgasmu? Naštěstí existují i jiné způsoby. Ačkoli neexistuje jednotná metoda, která by spolehlivě přivedla k vyvrcholení každou ženu, ale určité postupy tuto šanci zvyšují. Jedním z nich je koupel či sprcha před milováním.

Podle Hildy Hitcherson, autorky knihy o ženském orgasmu Pleasure, totiž právě sprcha či koupel podporují prokrvení genitálií. U mnoha žen je právě nedostatečné prokrvení pánevního dna důvodem, proč se neaktivují dostatečně nervy a orgasmus se nedostaví.

Zvýšený průtok krve genitáliemi je nezbytný nejen pro erekci mužů, ale přivádí živiny a kyslík také do tkání ženského pohlaví, zvyšuje schopnost vzrušit se a zvlhnout a také citlivost a šanci na vyvrcholení.

Pokud má žena čas, měla by si podle Hitcherson dopřát smyslnou lázeň. Ale pokud spěchá, i několikaminutová masáž vnějších genitálií teplou vodou je účinná.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6522945/, (2) kniha Pleasure







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat