Překvapte ho na apríla. Erotickým dárkem!

Apríl a erotika patří k sobě! Nemáme na mysli smích uprostřed milování, ale peprné a vtipné situace, které vzniknou, když domů přinesete lechtivou věc. Na 1. dubna patří do koupelny žínka ve tvaru penisu, na stůl neslušný hrnek a do ložnice tanga ve tvaru slona!

„Je to každý rok stejné. Na prvního dubna se mě od rána partner snaží nachytat něčím v uvozovkách vtipným, takže se už několik let po sobě dozvídám, že u nás doma hoří, sebrali ho policajti a já musím na výslech, dozvěděl se, že má nakažlivou pohlavní chorobu a tak,“ směje se pětatřicetiletá Lída.

„Ze začátku jsem se snažila mu to vracet trapnými protiútoky, ale vzdala jsem to. Tenhle den prostě musím nějak přežít,“ dodává.

Ale co ho takhle pojmout trochu netradičně a spojit žerty s erotikou? Do sexshopů se totiž nechodí jenom pro vibrátory nebo lubrikanty! Najdete v nich i spousty věcí, které pobaví!

Erotická hygiena

Vodní hrátky ve vaně jsou fajn. Tekoucí voda, hodně bublinek, vonné oleje, masážní žínky, podvodní vibrátory, úchytky na kachličky, kdyby se milostné hrátky zvrtly a mycí houba ve tvaru penisu. Cože? Něco takového existuje? No ano! Houba je velká 19.5 x 12 x 3.5 cm a stojí přibližně 45 korun.

Hrnek, který rozesměje

Věci s motivem pánského přirození jsou velmi oblíbené, takže ani nikoho nepřekvapí, když svému partnerovi na ráno přichystáte míchaná vajíčka s toasty a kávu v hrnku s rukojetí penisu. Tahle srandička stojí okolo 120 korun a věřte, že vám vykouzlí úsměv na tváři kdykoli, když ji vyndáte z kredence. A propos: Takové mléko v něm bude vypadat naprosto stylově!

Sloní chobot jako úschovna pro penis

Jestli chcete na 1. dubna pobavit především sebe a užít si trochu těch pánských rozpaků, kupte drahému tanga ve tvaru slona. Chobot na chobot. Zabalené v krabičce se saténovou stužkou budou působit jako příjemné překvapení pro vás oba, ale až je vybalí… Necelé tři stovky za jeho překvapený výraz stojí, no ne? Chcete zajít ještě dál? No prosím!

Taburet pro dospělé

Jestli se vám někdy líbil nějaký erotický nábytek, ale nehodil se vám do interiéru, nebo jste nevěděli, kam by se schoval před návštěvou tchýně, je nafukovací taburet s vibračním penisem tou správnou volbou, která na apríla pobaví, potěší a rozhicuje (orientační cena 750 korun). U 15 centimetrů dlouhého penisu lze nastavit plynulou regulaci rychlosti, což je více než příjemné. Pak už stačí jen nasednout a zahrát si na holku z Texasu, která to za doprovodu hlasitých zvuků umí pořádně rozjet. Myslíte, že to partnera rozesměje, nebo uzemní? Každopádně se může přidat, pokud ovšem dohromady nemáte 100 kilo, pak už vás tenhle růžový bobek neunese.

Když je to o prsa

Víte ale, že kdo se směje naposledy, ten se směje nejlíp? Proto milého na apríla rozhoďte ňadry. Ne těmi svými! Pořiďte mu vlastní! Triko z bavlny s motivem ženských předností si zamiluje i ten největší srandista. Dáte za něj sice něco přes dvě stovky, ale oba si konečně užijete apríla, který bude stát za to!

A čím ho letos na prvního dubna dostanete vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat