5 sexuálních zákonů, které dělají z dobrého sexu famózní

Čím se odlišují průměrné milenky od těch skvělých? Znají 5 obyčejných, ale zaručených fíglů, jak si muže omotat okolo prstu. Budete-li je i vy praktikovat, padnou vám samci k nohám! Značka: V jednoduchosti je síla!

Zákon skvělých milenek číslo 1: Kombinovat romantiku s erotikou

Snad všichni rádi dostáváme pozornosti – muži nevyjímaje. Tak jako vás potěší, když si na vás cestou z práce vzpomene a koupí třeba čokoládu, i muž je rád, pokud se nebojíte ukázat vstřícné gesto. A když je ještě provázané s erotikou, návnada je nalíčena. Proto sežeňte láhev jeho oblíbeného vína či rovnou whisky, připojte k ní cedulku s popisem, za co mu ji dáváte (5 orgasmů o víkendu, bezvadný sex předevčírem, za nápad zůstat celé odpoledne v posteli) plus tipy na to, co byste spolu mohli vyzkoušet příště, a pošlete mu ji do práce. Nebo ji narafičte do předsíně. Až se bude zouvat, praští ho to do očí. 

Piknik v posteli taky není špatný nápad. Rekvizity? Vychlazené víno, jídlo, které nepotřebuje příbor (jahody, čokoláda, šlehačka ve spreji, sklenička s kostkami ledu), šátek na svázání rukou nebo přikrytí očí (však ono se vždycky něco najde) a film s erotickou tematikou jako návnada.  Do milostné pasti se chytí skoro sám!

Zákon skvělých milenek číslo 2: Nesoustředit se jenom na penis

Nejenom francouzský sexuolog a neurolog doktor Yves Moigno hlásá, že muži chtějí být laskaní během milostné předehry, a to i na jiných erotogenních zónách, než jsou stará známá místečka jako krk, bradavky nebo penis. Věnujte se i jeho slabinám, vnitřním stranám stehen, zadku či varlatům. Žena, která se hned vrhá na penis, působí dojmem, že sex chce mít co nejdřív za sebou!

Zákon skvělých milenek číslo 3: Prožívat felaci

„Když se milenka tváří jako při mučení, když ho má v puse, považuju to za pohrdání mnou osobně,“ říká třicetiletý Kryštof. Aby ne. Hrátky s penisem „na dobré úrovni“ muži považují za vyjádření úcty k nim. Jestli máte výhrady k jeho osobní hygieně, není nic snazšího, než orální sex zahájit společným rejem ve vaně nebo sprše.

Zákon skvělých milenek číslo 4: Být nápaditá

Podle Tracey Cox, psycholožky a odbornice na partnerské a sexuální vztahy, je nemilosrdné mazlení tím pravým, co muže okouzluje.  Přiveďte ho na okraj vyvrcholení, pak se rukou nebo ústy přesuňte od penisu na varlata, hráz a konečník, pak tou samou cestou zpět. Zkoušejte různé druhy mazlení a hlazení – dlouhé tahy, krátké tahy, hluboké či mělké proniknutí pyje do úst. Milenka, která si smyslně hraje, je pro muže vyloženě požehnáním!

Zákon skvělých milenek číslo 5: Nezačínat pokaždé misionářem

Sexuolog Moigno je proti tomu, aby se milování vždy začínalo známou misionářskou polohou. Soudí, že pozice na boku v tváři v tvář, kdy muž leží mezi rozevřenými ženinými stehny, je pro hlubší průnik penisu vhodnější. Jestli už vám tato poloha vyhovuje nebo ne, záleží na vás, ovšem v něčem má Moigno pravdu: Když při milování vždy vyžadujete být jako misionář, není to žádné překvapení. Dobré milenky polohy střídají a někdy se v neděli chovají úplně jinak než ve středu. Zkuste tuhle nevyzpytatelnost „umět“ taky! A hlavně u toho nezapomeňte vzdychat!

Na co jsme zapomněli? Máte nějaký zaručený trik nebo postup, jak milence dostat do varu? A co víc: udržet ho v něm po dlouhá léta?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat