10 sexuálních fantazií: Muži vs. ženy. Co se komu líbí?

24.11.2011 | Sex a vztahy

Jak moc se liší mužské erotické fantazie od ženských? Zdá se, že naprosto diametrálně. Rozhodně není pravdou, že ženy sní jen o sexu z čisté lásky, zatímco mužům o city vůbec nejde, ale faktem je, že o ideální podobě sexu máme dost rozdílné představy.

Ve fantazii je dovoleno vše. A týká se to i oblasti tělesné lásky. Jak se ale zdá, kdyby si lidé vybírali partnery pouze na základě společného sdílení sexuálních představ, nejspíše by byla většina svazků homosexuálních.

Jak vlastně vypadají sexuální fantazie mužů a žen? Tady máte top 10 těch nejčastějších, který dokazuje, že na tvrzení „muži jsou z Marsu, ženy z Venuše“ přece jen něco bude (ještě, že nám moudrá příroda nadělila jiná kritéria, díky nimž se navzájem tolik přitahujeme).

10 nejčastějších erotických fantazií mužů

10. Dominance vs. submitivita a hra na pána/paní a otroka/otrokyni. Od žen se liší často povahou hry.
9. Harém. Jediný muž a spousty krásných žen, které jsou tu jen pro něj.
8. Výrazně mladší či starší žena. Muže odjakživa přitahovaly ženy velkého věkového rozdílu – výrazně starší (muži v mladém věku) jako učitelky, či výrazně mladší (muži vyššího věku) jako žákyně či lolitky.
7. Orgie. Slovo hovoří samo za sebe a týká se nejodvážnějších forem sexu.
6. Sledovat přítelkyni či manželku s jiným mužem. Žárlivost je prý u mužů totiž silně afrodiziakální.
5. Zakázané ovoce. Sex s šéfovou manželkou, zatímco ona hovoří se šéfem. Sex se sestrou své přítelkyně či manželky. Variant existuje bezpočet.
4. Sex s neznámou, náhodnou kolemjdoucí, stopařkou. O něčem podobném sní ženy, ale většinou v dost romantickém směru, zatímco v mužské fantazii se jedná většinou o zvrhlou, sexem posedlou děvu.
3. Hra na role a převleky. Je to trochu klišé, ale pravdivé. Muži mají rády ženy, které se převléknou za zdravotní sestru, učitelku, jeptišku apod. a nechají se svést.
2. Sex na neobvyklých místech. Stůl v kanceláři, pláž, zkušební kabinka či průchod frekventované ulice a spousta dalších.
1. Sex ve třech. Nejčastější fantazie mužů, přičemž většina sní o sexu se dvěma ženami.

A jak jsou na tom ženy?

10. Voyeurismus. Ženy rády špehují. Muže pozorování sice přitahuje také, ale jinak než ženy.
9. Exhibicionismus. Ženy se rády ukazují, dokonce raději než muži.
8. Dominance. Ženy sní o poslušném muži, který ochotně plní jejich příkazy.
7. Sex na veřejnosti. Tady se fantazie žen překrývá s mužskou, jen v jiném pořadí.
6. Dva a více mužů. V tomto bodě ukojí svou fantazii jen málokterá žena. Většina mužů totiž sní o skupinovém sexu, v němž převažují ženy.
5. Starší žena a mladší muž. Starší ženy velmi často sní o svedení zajíčka. A někdy uspějí, jsou totiž zajíčci, kteří sní o starší učitelce.
4. Muž jako otrok v domácnosti. Nejde o klasickou hru na otroka a dominantní paní, ženy v tomto případě sní o muži, který jako otrok uklidí jejich byt a přitom se nechá svést k mazlení a sexu.
3. Lesbické hrátky. Jedna z mála věcí, kde by ženská fantazie plně vyhovovala mužům, ovšem kdyby ženy ze svého lesbického snu muže nevylučovaly.
2. Luxusní eskorta. Ženy sní o tom, že jsou luxusní profesionálkou vydělávající erotickými službami velké peníze.
1. Únos sexy cizincem. Typická fantazie vycházející z romantičnosti ženské duše.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat