Sexuální magie předehry. Mějte styl!

Milujete se pořád stejným způsobem, což už nebaví ani vás, ani partnera? Vneste do svého milostného života svěží vítr a vyměňte nudnou a klasickou předehru za vzrušující předehrávku erotické extraligy! Jak? Buďte trochu tajemná a akční!

Zaběhnutý režim tzv. scénář není pro milování špatným, protože některé ženy se s milencem cítí lépe, pokud vědí, co bude při sexu následovat. Ovšem občas se vymanit mimo obvyklý postup, může být osvěžující.

Je jisté, že kvalitní předehra dokáže udělat z milostného setkání překvapující záležitost. Chcete se o takovou inovaci pokusit? Pak je nutné se nejprve předem s partnerem dohodnout na tom, po čem touží, co se mu líbí, jak by chtěl, aby nevšední milování probíhalo, a z toho pak při předehře vycházet. Vy mu sdělte to samé – rozkoš se bude dělit rovným dílem půl na půl, až se v roli aktivního a pasivního milence vystřídáte. V tomto článku se však budeme zabývat převážně tím, jak potěšíte vy jeho.  

Nechte ho vyslovit přání

Soustřeďte se na to, abyste milenci během milování poskytla vše, po čem touží. Když jste spolu byli poprvé, pravděpodobně jste k němu byla pozorná a vnímavá – toto chování obnovte. Jelikož se muž vzruší za pomoci zrakových vjemů, zeptejte se ho, co máte mít na sobě. Představuje si vás jako děvku? Oblečte si podvazky a namalujte rty na červeno. Rozhodnete se, že oblečení řešit nebudete? Řekněte mu, že za minutu přijdete do postele zcela nahá. Bude se těšit o to víc!

NEPŘEHLÉDNĚTE: Svůdná předehra... Po takové bude jen váš!

Vyzařujte sexuální energii

Škádlete svého milence a chovejte se tak, jako by vám sex přinášel to největší potěšení na zemi – to je pro něj největším afrodiziakem! „Když vidím, že to milenku baví, a užívá si to, co právě dělá,“ jsem štěstím bez sebe. Nikdo nechce znuděnou a línou partnerku,“ prohlašuje třicetiletý Lukáš. Proto si neustále opakujte, že chcete, aby se mu tenhle konkrétní zážitek vryl do paměti na celý život. To vás bude motivovat k něžnosti i dravosti současně.

Hýčkejte svého krále – vším

Pánové milují všechnu tu intimní pozornost, laskání a obskakování stejně jako ženy, proto použijte k hýčkání své ruce, rty, hroty bradavek, konečky vlasů a vlastně celé tělo! Přejíždějte muži po pokožce vším, co vás napadne. Obraťte si ho na břicho a začněte u kotníků přes záda po krk – nejdříve rukama, pak třeba ňadry. Poté jej obraťte zpět na záda, zahřejte si v dlaních pár kapek masážního oleje, které mu pevnými hmaty vetřete na břicho a vnitřní strany stehen. Jedna kapička patří i na špičku penisu. Takto zvlhlý a připravený si přece zaslouží tření a škádlení.

A co dál? Orál!

Nyní je ten správný čas postoupit dál. Buď se partnerovi nastavíte do takové polohy, aby mohl pohodlně opečovávat zase on vás, nebo převezmete iniciativu a přejdete k věci – vyžádáte si oboustranný orální sex ve známé pozici 69. Vezměte si jeho penis hluboko do úst a střídejte to s lízáním a vysáváním špičky. Berte na vědomí, že vedoucí úlohu máte stále vy! Když uznáte za vhodné, že chcete, aby milenec vyvrcholil, pomozte mu. Pokud ne, doveďte ho skoro až na samý vrchol, ale nechte vzrušení opadnout, aby zanedlouho mohlo být ještě intenzivnější. Prostě si hrajte, dokud nebudete mít chuť vyskočit si na koníčka. V případě, že budete cítit náběh na vlastní orgasmus, nechte věcem volný průběh. Aspoň panáček uvidí, co s vámi dělá za divy!

NEPŘEHLÉDNĚTE: Vrže vám při milování postel? Zasmějte se, ale nepřestávejte!

Buďte opravdoví parťáci

Každopádně mějte vždy na paměti, že vycházet si navzájem vstříc, je klíčem k příjemným chvílím i posílení partnerského pouta. Během milování buďte vnímaví, neboť partnerovy potřeby se mohou s postupem času měnit. Z pasivního milence dominantním vedoucím? Běžné! Číst v očích druhého, odhadnout, co mu dělá dobře, je sice nelehký úkol, zato však velmi důležitý. Zvládnete-li ho, dá se mluvit o sexuálním štěstí.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat