Komentáře k článku

Siraellen 08.05.2019

snažím se posilovat vnitřní svaly

ovace 09.05.2019

Je to velmi nepříjemné téma

Lucka 20.04.2021

Zdravím, hezky shrnutý článek a jsem ráda, že toto téma není úplně tabu a taky se o něm píše. Nedávno jsem měla podobné problémy a byla jsem odkázána na kliniku: http://www.urogynekologie-otcenasek.cz/ máte někdo zkušenosti? Budu moc ráda za rady.

martina.pisarova 09.09.2021

Zdravím, je hezké konečně vidět, že se o tomto tématu začíná hovořit a není to tolik tabu, co dřív. I když před mou operací, když jsem zjišťovala informace na různých fórech - je otázek plno, ale moc odpovědí ne. Po porodu jsem takto podstupovala labioplastiku na klinice http://www.labioplastika-praha.cz/ a s výsledky jsem naprosto spokojená. Myslím, že ve chvílích, kdy je žena nespokojená, je jedině dobře, že to začne řešit. Protože co si budeme - to ženské myšlení a přemýšlení nad věcmi...

Petra 15.10.2021

Já jsem nad tím nedávno také přemýšlela, protože s tím mám dlouhodobé problémy a našla jsem tuto ordinaci: http://www.labioplastika-praha.cz/vaginoplastika-zuzeni-pochvy/ myslíte, že je se vyplatí obrátit se na tuto ordinaci?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat