Omlazení intimních partií vylepší i sexuální život

26.06.2021 | Sex a vztahy

S postupujícím věkem, v období menopauzy nebo po porodu ztrácí pokožka svoji elasticitu. To se nevyhýbá ani partiím, kde bychom si to přály nejméně. Mnoho žen je nespokojeno se vzhledem svých intimních partií, které, kromě estetické stránky, mohou ztrátou své elasticity způsobit snížení kvality sexuálního života.

Naštěstí má estetická medicína rychlé a efektní řešení.

Nejen estetika

Povolení stydkých pysků a vaginy přichází zároveň také s povolením svalstva pánevního dna. S tím jsou často spojeny potíže v podobě nechtěného úniku moči neboli inkontinence.

Povolení svalů a kůže v oblasti genitálu má také na svědomí snížení sexuálního prožitku, může být příčinou vaginální suchosti a v neposlední řadě má velký vliv na psychiku ženy.

Bez skalpelu a s okamžitým výsledkem

Estetická medicína přišla s řešením, které je šetrné, rychlé a dosahuje okamžitých výsledků v podobě navrácení elasticity, zpevnění svalstva, pokožky a celkové zlepšení vzhledu vašich intimních partií.

Omlazení intimních partií a léčba inkontinence probíhá pomocí radiofrekvence, kdy je do těla pacientky zasunuta dutá, skleněná trubička, skrze kterou probíhá vlastní ošetření laserem. Působením radiofrekvenční energie dochází ke zlepšení elasticity velkých i malých stydkých pysků, stimulaci nervových zakončení v pochvě, opětovně rozproudí tvorbu kolagenu a elastinu, zlepší sexuální prožitek a vyléčí inkontinenci. Celý zákrok trvá několik minut, je nebolestivý, nevyžaduje žádnou přípravu, ani následnou rekonvalescenci.

Kolik to stojí?

K dosažení očekávaného výsledku dochází ve většině případů ihned po prvním zákroku. Pokud je však povolení výraznější, je někdy nutné proces opakovat. První procedura vás přijde na částku zhruba 12 000 korun. Jestliže je potřeba zákrok opakovat, počítejte se zhruba poloviční částkou.

To je v porovnání s chirurgickou úpravou genitálu cena skutečně příjemná, a navíc bez následného hojení a bolesti. Za zlepšení vašeho zdraví, vzhledu, sexuálního života, psychické pohody a znovunabytí sebevědomí, to skutečně stojí. Vyzkoušíte to?

Zdroj: medicalnewstoday.com, wired.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat