Sexuální restart: Chtějte do postele známé hezouny!

Reklama na parfémy či spodní prádlo s vyrýsovaným tělem superhvězdy? Sníte, jaké by to asi bylo, kdyby se s vámi třeba takový David Beckham, Ryan Gosling či Bradley Cooper milovali? Nemějte výčitky a sněte dál! Podobné představy jsou totiž zdravé pro vaše reálné vztahy, tvrdí vědec.

Rodinný terapeut s pětadvacetiletou zkušeností Andrew G. Marshall z Londýna uvádí, že zamilovanost do celebrity je často mylně považována za záležitost mladistvých, i když dospělé ženy mají také své sexuální „posedlosti“, což je naprosto v pořádku. Není prý třeba vzdávat se erotických představ, když se při sexu duševně nemilujete se svým partnerem, ale s celebritou. A navíc ani nemusíte mít vůči protějšku výčitky. 

Proč je to normální?

„Všichni fantazírujeme. Avšak jen malé procento lidí to svému partnerovi přizná," říká terapeut. Podle něj je těch odvážných, co jdou s pravdou ven, asi čtvrtina. Co se týče obsahu fantazií, většinou se jedná o známou osobnost, takže se nabízí otázka, proč ta fixace na celebrity? Co je na nich tak přitažlivé a sexy, že se mnoha lidem vkrádají do erotických představ? Andrew říká, že právě ta jejich nedostupnost. Celebrita není k mání pro všechny, je vzácná, tím pádem úžasná.

Ženy většinou fantazírují o opaku toho, co mají doma

„Sportovci, herci, modelové, zpěváci jsou ideálním cílem pro fantazii, neboť stojí stranou od běžných denních zvyklostí. Přitom sympatie k nim je jedním z bezpečných způsobů, jak prozkoumávat svoji kreativitu a možnosti. Často se totiž stává, že žena, která si vzala tichého a rozumného muže, sní o opravdu drsných chlapících,“ uvádí terapeut.

Představy jsou zdravé!

Pro dobro věci hovoří fakt, že ženy představující si při sexu někoho jiného, se mohou víc vzrušit, takže je to vlastně zdravé. Bohužel však některé z nich trpí pocitem viny a myslí si, že by se měly za své fantazie stydět. Přitom není důvod. „Mozek je naším nejdůležitějším sexuálním nástrojem, kterého je třeba nejvíc využít," říká Andrew. „Musíte být maximálně kreativní, pokud jde o váš milostný život. Pokud si myslíte, že pro spokojený sex stačí, aby si člověk připadal ve svém těle atraktivní, je to omyl hodný svěrací kazajky."

Zdravá žárlivost vztah posílí

Když tedy dnes víme, že je naprosto normální přiznávat sympatie k Ryanovi Reynoldsovi, jak se vypořádat s vlastní žárlivostí, když se svým sexuálním snem přijde i váš milenec a padnou jména jako Bar Rafaeli, Jennifer Aniston, Megan Fox či Jesicca Alba? Berte to s rezervou! „Žárlivost nám připomíná, že naši partneři jsou také atraktivní, sexuální bytosti, které jsou na nás nezávislé, a že rozhodně nepatří mezi náš majetek," ujišťuje Andrew.

Tento vztahový poradce dál doporučuje začlenit „duch“ vysněné celebrity do svého života tak, aby to vedlo ku prospěchu vztahu. Třeba kupte svému partnerovi podobnou košili, jakou nosí Robert Pattison (upír Edward z Twilight ságy), ať je mu aspoň v něčem podobný. Není na škodu porovnávat fantazii s realitou v co možná nejvíc pozitivní rovině. Můžete si tak užít víc skvělého a dynamického sexu!

A co vy? Myslíte, že je dobré přiznat partnerovi, že v posteli sníte o někom úplně jiném?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat