Nafoťte se v rouše Evině! Triky, jak na úžasnou nahou fotku

04.04.2012 | Sex a vztahy

Rozhodla jste se partnera překvapit netradičním dárkem – fotografií zachycující vás v Evině rouše. Co všechno zvážit, než zmáčknete spoušť fotoaparátu? A jak na úžasnou „nahou fotku“?

Předtím, než se do smělého projektu pustíte, položte si otázku, zda pořízení nahé fotky skutečně chcete. Opravdu to děláte sama ze svého přesvědčení, nebo jen podléháte opakovaným žádostem partnera? A můžete svému milovanému opravdu věřit, že fotka nikdy neopustí soukromí jeho počítače či bytu? A jste připravena na následky, pokud soukromí opustí? Pokud na tyto otázky odpovídáte „ano“ a navíc považujete pořízení fotografie za zajímavou předehru, jděte do toho!

Nemáte postavu modelky? No a co!

Muži milují nahé fotky své partnerky. Ze dvou důvodů: a) je na nich nahá žena (překvapivě) a b) je na nich žena, kterou znají a „patří“ jim. Ano, pevná stehna, opálená pokožka a dokonalá ňadra jsou příjemný bonus, ale rozhodně nejsou podmínkou! Váš partner vás miluje i s tou začínající celulitidou, lehce chřipkovým nádechem pleti nebo špíčky v oblasti pasu.

Nicméně s fotografií si můžete lehce zakouzlit – nemusíte být mistry Photoshopu (nemusíte jej vůbec mít), stačí zvolit vhodnou polohu, zdůraznit přednosti a nedostatky lehce zakrýt. Zkuste udělat několik snímků v různých pózách a odhadněte, která vám nejvíce lichotí. Mimochodem, nahé fotografie nemusejí být vulgární, a přesto jsou dráždivé. Pohrajte si se snímkem, vsaďte spíše na rafinovanost než na samotný fakt, že ukážete úplně všechno…

Nepodceňte výraz

Nemusíte přitahovat pozornost pouze ke svému tělu – zaměřte se i na make-up a účes. Můžete si určitě dovolit výrazné líčení, smyslný pohled je zrovna tak důležitý jako vaše nahota, tedy co se fotografie týče. Takže proč nezkusit kouřové stíny nebo dramatické černé linky? Buďte kreativní! To se týká i účesu. Vsadíte spíše na divoké, bohaté vlny, nebo na rovné prameny? Popusťte trochu uzdu své fantazie. Váš partner to jistě ocení. Mimochodem, pokud budete zvažovat ten správný výraz obličeje, zapomeňte na výraz á la herečka z laciného pornofilmu nebo puberťačka s našpulenou pusou á la kačer Donald. Snažte se spíše o přirozenost, důraz dejte na pózu, případně zmíněný make-up.

Zaměřte se na prostředí

Jistě, na fotce jde především o vás (respektive o vaše nahé já), ale pokud máte v pozadí batolícího se potomka nebo horu špinavého nádobí, není to zrovna žádný „odvaz“. Nestačí totiž jen postavit se s fotoaparátem před zrcadlo a stisknout spoušť (mimochodem, naprosto drtivá většina foťáků má samospoušť, takže ji použijte, obligátní fotky před zrcadlem už jsou ohrané a jsou naprosto bez nápadu). Promyslete si „scénu“ dopředu, pozornost na obrázku musíte poutat vy, ne flek na sedačce, který tam zbyl od včerejška, když na ni vaše dítko vyklopilo jahodový kompot…

Bezpečnost především

Pokud se rozhodnete fotografii partnerovi poslat e-mailem nebo mobilním telefonem, mějte na paměti, že neexistuje naprosto 100% ochrana před tím, aby se obrázky dostaly na veřejnost. Telefon se dá ztratit, do e-mailové schránky lze vniknout, zvláště pokud se partner zapomene odhlásit z počítače, který používá. S nahými fotkami, respektive jejich šířením, proto zacházejte opatrně. Pokud ale dodržíte základní pravidla, nemusíte se bát, že vaše fotografie uvidí půlka města.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat