Jak poznat, že to v posteli nebude dřevo?

Sexuální chemie je něco jako tsunami. Dokáže pohltit a smést, co jí stojí v cestě. A bohužel taky trochu zmást mysl. Jestli nechcete skočit na špek někomu, kdo se tváří jako výborný a empatický milenec, všímejte si varovných signálů. Předejdete zklamání a ušetříte si noc plnou trapasů! Dobrý milenec od špatného se totiž většinou pozná pouhým okem!

Máte chuť schoulit se s ním pod peřinu a minimálně víkend nevylézt ven? Máte dojem, že jste potkala toho pravého, který má vášeň v krvi? Ne tak rychle. Opravdu splňuje následující podmínky? My vám ušetříme čas i iluze!

1. Jsou mu příjemné doteky od okolí

Ten, kdo nemá rád svoje tělo, se vyhýbá fyzickému kontaktu s ostatními, protože se necítí příjemně. Jakmile ze sebe dotyčný nemá dobrý pocit, v posteli se moc nepředvede. Další signály takového nešťastníka jsou: stydí se s vámi jít do společné sauny, nikdy by nešel na nudistickou pláž, má obavy z veřejného vystupování, není rád středem pozornosti.

2. Nesedí s koleny u sebe

Sice není hezký pohled na muže, který si třeba v kavárně udělá totální pohodlí tak, že dá nohy maximálně „do praku“, což působí trochu neslušně a hulvátsky. Na druhou stranu pozor, pokud má dotyčný kolena a nohy u sebe, chodidla úhledně položená v jedné rovině. Jestli na někoho takového narazíte, máte tu čest s puntičkářem. Musí být po jeho, jinak je nespokojen. S tímhle v posteli rozhodně vášeň neočekávejte a vždy si vzpomeňte na Emila Nádeníčka z Básníků, který měl na grafu zaznamenanou první dovolenou v Jugoslávii i první dítě.

3. Nebojí se na parketu rozvlnit

Ovládá svoje tělo a umí ho používat. To je základ pro sexuální sebedůvěru. Nikdo neříká, že lidé, kteří netancují vůbec, se pro sex snad ani nehodí, ale ti druzí to při něm tak nějak umí víc roztočit…

4. Je labužník

Postoj k jídlu o člověku mnohé prozradí. Ne nadarmo se říká, že požitek z chutí a sex jsou dvě největší vášně vůbec. Potrpí si na příbory, talíře a etiketu, nebo se nebojí čapnout hamburger a labužnicky se do něj zakousnout? Tak, jak se tváří u jídla, se bude tvářit i v posteli. Nejlepší milenci jsou gurmáni a požitkáři!

5. Má silné a husté obočí

Podle čínského učení siang-mien, které se zabývá tajnou řečí lidských rysů, vyplývá, že muž mající drobné a řídké obočí má nulový zájem o sex, jelikož je založený spíš duchovně než sexuálně. A víte co? Něco pravdy na tom bude!

6. Není nudný

Nekonvenčnost, umění překvapovat, originalita… Tím se liší špatní a průměrní milenci od těch dobrých. Jestli je aktivní, není mu zatěžko obdarovat vás hezkým a vkusným dárkem, poznáte, že rád lidi ve svém okolí překvapuje, bude sbírat body i v posteli.

7. Má smysl pro humor

To, že si i sám ze sebe umí udělat srandu, předpovídá, že nebude jeden z těch, co si berou všechno k srdci, neustále něco řeší a neumí si užívat okamžiku. Skrz smích a vtip se dokáže propracovat k dobrým milostným výkonům!

8. Naslouchá

Jestli se ptá a naslouchá, budou ho zajímat vaše požadavky v posteli. Zaskočí vás, když se zeptá přímo? Buďte ve střehu a mějte připravenou odpověď. Řekněte mu, že se včas vše dozví, protože mu to ráda ukážete.

A jaký barometr na špatné milence máte vy? Poznáte pouhým okem, co je muž zač? Prozraďte nám svoje tipy! Čtenářka Sandra například říká, že by do postele nikdy nešla s mužem, který má strašně mastné vlasy, neboť to je znak toho, že o sebe nepečuje.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat