Komentáře k článku

Siraellen 12.11.2019

zatím se mi nic takového nestalo

ovace 08.11.2019

nic takové jsem nezažil

Taky neslavné zakončení 30.10.2019

Náš známý vyprávěl ve společnosti, samozřejmě diskrétně a anonymně, co se mu přihodilo když byl na návštěvě u starší, ale ještě atraktivní dámy. Když mu dáma kouřila úd a on cítil že se blíží vyvrcholení, tak se více pohyboval a náhle pocítil, že něco není v pořádku. Tak se podíval a úd byl venku a na údu zakousnutý umělý chrup. Tak u něho došlo k fenoménu, který se odborně nazývá "deerotizace".

Vynucený nechtěný sex 30.10.2019

Nemusí se vždy jednat o znásilnění. Partnerka jenom nechce a partner si to už nějakým způsobem vynutí, třeba i použitím násilí, ale partnerka to jako opravdové znásilnění nevnímá, jenom je jí to proti chuti. Můžu uvést příklad ze života, co se stalo kamarádovi. S kolegyní ze zaměstnání už měli poslední dobou dost napjatý vztah (on byl ženatý a ona vdaná), pořád se rozcházeli a zase usmiřovali, až se zase jednou mu podařilo přemluvit ji k setkání, ale na místě se zase setkal s odmítnutím. Tak se pokusil důrazně postupovat. Samotnou soulož vykonat se nepodařilo, ale vycucal jí poštěváček že se svíjela a nakonec orgasmu dosáhla. A to mu předtím tvrdila, že při vynucení dokáže ovládat svoje pocity tak, že k vyvrcholení nedojde. Nakonec se přece rozešli, ale to se obvykle stává, když jsou spolu na pracovišti.

kamila76 30.10.2019

Ale ne?

helus 29.10.2019

Po sexu jsem měla vždy kladné emoce.

nea 29.10.2019

záleží hodně na partnerovi, tedy s kým.....

glady 29.10.2019

tomu věřím

Známé informace.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat